This version of the page http://rozvytok.in.ua/3570-2016-12-29-3570 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-11. The original page over time could change.
Зубко: Підсилення фінансування первинної медичної послуги — перехід до попередження захворювань в об’єднаних громадах — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

Зубко: Підсилення фінансування первинної медичної послуги — перехід до попередження захворювань в об’єднаних громадах

Спільним важливим рішенням Уряду запроваджено новий механізм розподілу медичної субвенції для об’єднаних територіальних громад.  Тепер 40% субвенції буде спрямовуватись саме на первинну ланку медичних послуг. Це важливий крок до підвищення якості медичних послуг в ОТГ. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час засідання Уряду, коментуючи ухвалення відповідного рішення.

«Медичні послуги первинного рівня це можливість попередження захворювань. Маємо зробити так, що б ця послуга була якісною і максимально наблизилась до людини. Механізм, який ми запропонували – це перехід до  фінансування попередження захворювань, а не лікування хворих», — зазначив Геннадій Зубко.

Прес-служба Віце-премєр-міністра України

Джерело Веб-сайт Мінрегіона 
Twitter