This version of the page http://rozvytok.in.ua/3047-2015-09-24-3047 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-11. The original page over time could change.
Внесено зміни до переліку інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2015 році за кошти ДФРР — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

Внесено зміни до переліку інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2015 році за кошти ДФРР

Спрямування коштів Державного фонду регіонального розвитку на фінансування проектів, які передбачені для розвитку територій та громад, на сьогодні є пріоритетними для регіонів. На даний час нерозподілений залишок, передбаченого регіонам обсягу Фонду, складає 99,7 млн. гривень.

З метою можливості використання регіонами коштів ДФРР Уряд на своєму засіданні 23 вересня підтримав проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2015 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, у тому числі тих, що фінансуються з метою погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Державної казначейської служби станом на 1 січня 2015 року», розроблений Мінрегіоном.

Нагадаємо, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 липня 2015 року №766 «Про затвердження переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2015 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку» було затверджено відповідні переліки в розрізі адміністративно-територіальних одиниць.

Однак, по 16 регіонам кошти державного фонду регіонального розвитку не були розподілені в повному обсязі.

На засіданні  Міжвідомчої комісії з оцінки відповідності інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, вимогам законодавства, яке відбулося в Мінрегіоні 18 вересня 2015 року, було розглянуто проекти, що запропоновані 12 областями: Дніпропетровською, Донецькою, Закарпатською, Запорізькою, Київською, Луганською, Сумською, Хмельницькою, Черкаською, Чернівецькою, Чернігівською облдержадміністраціями.

23.09.2015

За матеріалами Веб-сайта Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Twitter