11 липня 2016

Компанія «Байєр» (Bayer) та Міжнародне Агентство з профілактики сліпоти (IAPB) розпочинає фотоконкурс, присвячений Всесвітньому Дню Зору

Розпочинається конкурс фотографій під гаслом «Разом ми сильніші» (Stronger Together), присвячений Всесвітньому Дню Зору в підтримку культури здорового зору

м. Київ, липень, 2016 – Компанія «Байєр» та Міжнародне Агентство з профілактики сліпоти (IAPB) в червні повідомили про початок міжнародного фотоконкурсу, присвяченому культурі здорового зору, який буде проводитись другий рік поспіль. Цього року гасло конкурсу: «Разом ми сильніші» (Stronger Together), який приурочений до Всесвітнього Дня Зору 2016, що буде відзначатися 13 жовтня.

«Для підтримки здорового зору професіонали та пацієнтські організації створили міцну спільноту, націлену на покращення турботи про зір, відвернення сліпоти та погіршення зору. Ми намагаємося поглиблювати цю співпрацю та усвідомлюємо значення спільної роботи на користь пацієнтів, - зазначила Джоанна Коніон, Директор з розвитку та комунікацій, IAPB, - фотоконкурс покликаний відобразити зусилля людей по всьому світу в цьому напрямку.”

Гасло «Разом ми сильніші» (Stronger Together) відображає зусилля різних учасників спільноти, залучених до різних аспектів діяльності з підвищення культури догляду за здоров’ям очей, що працюють разом заради поліпшення життя пацієнтів. У світі проживає 39 мільйонів сліпих людей, 246 мільйонів мають ту чи іншу форму порушення зору.1 Поліпшення зору та якості життя людей із порушеннями зору можливо лише за умови зміцнення наших спільних зусиль. До цього необхідно залучати різні групи і забезпечувати, щоб офтальмологи, оптометристи, офтальмологічні медсестри, лікарі загальної практики, пацієнти, ті, хто доглядають за хворими, а також більш широке коло людей зрозуміли користь від цієї діяльності.

За допомогою цього фотоконкурсу компанія «Байєр» та IAPB намагаються підвищити обізнаність суспільства про необхідність постійної турботи про зір та користі від спільної діяльності в цій сфері.

16 червня стартував онлайн-фотоконкурс: http://photocomp.iapb.org – до участі запрошуються як фотографи-аматори, так і професіонали з усього світу. Щоб стати учасником конкурсу, Вам потрібно буде завантажити фото, яке найкраще відображає гасло «Разом ми сильніші» в напрямку культури догляду за зором. Компанія «Байєр» та IAPB закликають фотографів також ділитися своїми знімками в соціальних мережах з використанням нашого офіційного хештегу #StrongerTogether.

“Зараз в світі нараховується 285 мільйонів людей із вадами зору, з яких 80% випадків можна було б уникнути. Обізнаність – це важливий компонент попередження захворювання1, - зазначив Д-р Рафік Хасан, Керівник офтальмологічного напрямку, компанія «Байєр», - ми пишаємося тим, що ще раз станемо партнерами IAPB під час підготовки і проведення Всесвітнього Дня Зору, відображуючи тему «Разом ми сильніші», з метою підвищення обізнаності щодо важливості скрінінгу зору на ранніх стадіях для попередження подальшої втрати зору.”

Ви зможете знайти більш детальну інформацію за посиланням:
http://www.iapb.org/wsd16.

Про погіршення зору

  • Близько 285 мільйонів людей на планеті мають проблеми із зором: 39 мільйонів страждають на сліпоту та 246 мільйонів з порушеннями зору (тяжкого або середнього ступеня).1
  • Близько 80% людей у світі із порушеннями зору можна було б вилікувати. 1
  • Близько 90% людей у світі із порушеннями зору живуть у країнах, що розвиваються.1

Про Всесвітній День Зору

Всесвітній День Зору (WSD) – це щорічний день обізнаності з питань профілактики порушень зору та відновлення зору, який відзначається в другий четвер жовтня та націлений на те, щоб привернути увагу громадськості до проблем сліпоти та порушень зору. Всесвітній День Зору у 2016 році відзначається 13 жовтня. Загальна тема залишилася тією ж самою: «Всесвітній підхід до здоров’я очей» (Universal Eye Health) з акцентом у 2016р на «Заклику до дії» (Call to Action), що було втілено в гаслі спільноти, яка виступає за просвітницькі та профілактичні заходи, які спрямовані на попередження офтальмологічних хвороб «Разом ми сильніші». http://www.iapb.org/wsd16 #StrongerTogether

Про IAPB

Міжнародне Агентство з профілактики сліпоти (IAPB) - це членська організація, що координує та скеровує міжнародну діяльність, направлену на подолання сліпоти. Місією IAPB’s є відвернення основних причин сліпоти, якої можна уникнути, а також профілактика погіршень зору за рахунок об’єднання зусиль державних та недержавних організацій з метою сприяння плануванню, розробці та впровадженню довгострокових національних програм, спрямованих на попередження офтальмологічних хвороб. За посиланням Ви можете ознайомитися з більш детальною інформацією: www.iapb.org.

Bayer: наука заради кращого життя

Bayer – це міжнародна компанія зі спеціалізацією в галузі наук про життя, а саме - охорони здоров'я та сільського господарства. Продукти та послуги компанії спрямовані на благо людей та покращення якості їхнього життя. Bayer є соціально відповідальною та етичною компанією, яка дотримується визначених цінностей і приносить користь суспільству. У 2015 фінансовому році Група налічувала близько 117 000 працівників, а обсяг продажів становив 46,3 мільярда євро. Сума капітальних витрат за рік сягнула 2,6 мільярда євро, витрати на дослідження та розробки 4,3 мільярда євро. Вищезазначені показники включають в себе також відповідні дані підрозділу високотехнологічних матеріалів, який було виведено на фондовий ринок під назвою Covestro (6 жовтня 2016 року): www.bayer.com

Літературні джерела:

  1. World Health Organization. Visual impairment and blindness fact sheet. [online] Available at: http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs282/en/# Last accessed: May 2016.

Слідкуйте за нами у Facebook: http://www.facebook.com/pharma.bayer
Слідкуйте за нами у Twitter: https://twitter.com/BayerPharma
Довідайтесь більше на www.pharma.bayer.com

Контакти:

Олена Погурська
Менеджер із зв’язків з громадськістю ТОВ «Байєр»
Тел.: +38 044 220 33 00
communication.ukraine@bayer.com

Прогностичні заяви

Цей прес-реліз може містити прогностичні заяви, складені виходячи з існуючих припущень та прогнозів зі сторони керівництва компанії Bayer. Будь-які відомі або невідомі ризики, невизначеність та інші фактори можуть призвести до істотних розходжень між фактичними результатами майбутніх періодів, фінансовою ситуацією, розвитком або діяльністю компанії та наданими тут оцінками. Ці фактори охоплюють також і дані, що обговорювалися у відкритих звітах компанії Bayer, які можна знайти на веб-сайті компанії Bayer за посиланням www.bayer.com. Компанія не несе жодної відповідальності за оновлення таких прогностичних заяв або узгодження їх з подіями чи обставинами в майбутньому.