This version of the page http://www.0342.ua/news/1530494 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-10. The original page over time could change.
Grande Pizzeria — місце сімейного відпочинку та здорового харчування (ФОТО) - 0342.ua
Івано-Франківськ
+22 °С Невелика хмарність, без опадів
Детальніше
Увійти Реєстрація

Grande Pizzeria — місце сімейного відпочинку та здорового харчування (ФОТО)

У Європі все більш популярним стає здоровий спосіб життя. І це не тільки заняття спортом і вживання корисної їжі, але й відмова від шкідливих звичок, зокрема, й алкоголю. Навіть у Франківську все частіше зустрічаються люди, які вирішили записатися у спортзал, здорово харчуватися, кинути палити та не вживати алкоголь. Франківців вже й не здивувати безалкогольним весіллям. Так, такі теж зараз набувають популярності. 

Часто люди не вміють добре проводити дозвілля без алкоголю, отримувати задоволення від відпочинку, від спілкування з друзями, будучи тверезим. Чому ж деякі люди не уявляють свого відпочинку без алкоголю? А тому, що великий вплив на людину має культура її дозвілля, в тому числі, й колективного. Психологи стверджують, що для того щоб навчитися проводити весело і цікаво дозвілля без спиртного, необхідно хоча б створити оточуючим відповідні умови для цього. Перш за все, місце, де ви відпочиваєте повинно дозволяти вам розслабитися. Умови, які створюють відвідувачам в клубах чи барах, адаптовані саме під вживання спиртного і незручні для спокійного відпочинку: високі чи занадто низькі сидіння, або ж відсутність сидячих місць, вузькі столи, гучна музика, шум, тощо. Тому тверезій людині в таких умовах буде незатишно. Але є ж заклади, де і зручні столики та сидіння, де ненав'язлива музика, і де відвідувачі так чи інакше вживають алкогольні напитки? Чому так? Та тому, що їх там їм пропонують. 

Чи є в Івано-Франківську заклад, де можна відпочити без алкоголю? Є!

Ресторан  італійської кухні GRANDE PIZZERIA позиціонує себе, як заклад сімейного відпочинку. Тут і справді гостинна, затишна атмосфера, де батьки з дітьми можуть відпочити від робочих буднів, при цьому не турбуючись про те, куди подіти своє чадо. Адже у закладі функціонує дитяча кімната, де за діткам наглядають двоє нянь. Окрім цього, щосуботи тут проводяться різноманітні майстер-класи для діток. Поки вони вчаться творити красу власними руками, батьки можуть безтурботно відпочити і поспілкуватися між собою. У закладі також є VIP-кімната, розрахована на 20-ть осіб. Зазвичай її замовляють на бенкети чи дні народження.

Чому у закладі не пропонують відвідувачам алкогольні напої та чи не втратив заклад своїх клієнтів після такого непопулярного нововведення, ми поцікавилися у керівництва GRANDE PIZZERIA.

"Ми намагаємося допомогти людям позбутися від шкідливих звичок і отримувати задоволення від відпочинку без алкоголю. Сьогодні великий вплив на людей має телебачення та соцмережі, де часто популяризують вживання спиртного. А робиться це все для того, щоб з громадського суспільства зробити безвольну масу. Як то кажуть, п'яним народом керувати легше. А ми у свою чергу хочемо показати і ми показуємо нашим відвідувачам, що можна обійтися без алкоголю, що безалкогольний відпочинок також може бути веселий. Насправді, існує безліч гідних замін алкогольних напоїв. Наприклад, ми пропонуємо нашим гостям широкий вибір чаїв та кавових напоїв на різний смак, фреш-соки, томатний сік домашнього приготування, смузі, молочні коктейлі та інші не менш смачніші безалкогольні коктейлі.

Алкоголь з меню ми прибрали близько року-півтора тому. Спочатку люди нас не зовсім розуміли, хтось навіть таке нововведення сприймав агресивно. Але згодом відвідувачі почали нас розуміти і погодилися з такою концепцією. В нас достатньо клієнтів і навіть постійних клієнтів, які люблять відпочивати у нашому закладі і їх не бентежить той факт, що заклад безалкогольний. І це не може не радувати", — розповідає керівник ресторану Інна. 

Окрім того, що заклад безалкогольний, він ще й позиціонує себе, як заклад здорового харчування. Не секрет, що зараз дуже багато закладів для підсилення смаку страв використовують глютамати*. У GRANDE PIZZERIA ж запевняють, що такого у них не практикується і для приготування страв використовується лише здорова їжа та натуральні інгредієнти. Особливо це стосується приправ. А основа для піци готується з натуральних дріжджів, муки, води та оливкової олії. Нічого зайвого. Паста та хліб у закладі також власного виробництва. А що стосується м'ясної продукції, то це тільки м'ясо у чистому вигляді в поєднанні з овочами. І ще є вегетаріанські страви.

*Глутамат натрію — харчова добавка, призначена для посилення смакових відчуттів за рахунок

(Піцейола з самої Італії)

Думки франківців про безалкогольний заклад

Надія:

У GRANDE PIZZERIA справді дуже гарна атмосфера, там затишно і ненав'язливо. Люблю там коштувати піцу, вона надзвичайно смачна. А ще там дуже смачний безалкогольний Мохіто. Відвідуємо цей заклад разом із компанією заради дітей. Дітям там дуже подобається ігрова кімната, особливо грати в Хbox. А батькам зручно тим, що не встаючи з-за столу можна прослідкувати за дітьми. В цьому закладі дуже зручно святкувати дні народження чи інші сімейні свята. І відсутність у меню алкоголю аж ніяк не позначається на нашому настрої. Це навіть великий "плюс", так як чоловіки зазвичай за кермом, а мама, яка прийшла з дитиною і вживає алкоголь, погодьтеся, виглядає не зовсім гарно.

Людмила:

Так як я категорично не вживаю спритного, то GRANDE PIZZERIA це мабуть єдиний заклад, де я відчуваю себе у своїй тарілці. У безалкогольному закладі завжди відповідна атмосфера: спокійно, затишно, без різних пригод, які, як правило, трапляються у закладах, де люди вживають алкогольні напитки. В одному й тому ж закладі зустрічаються різні люди. Одні хочуть насолодитися спокійним відпочинком, інші ж — випити "горючого" і гучно повеселитися. Відповідно, комусь із них точно буде не комфортно. А в GRANDE PIZZERIA такого немає. Там зовсім інший контингент: відвідувачі зазвичай ведуть ділові розмови, проводять сімейний відпочинок чи відпочинок з дітьми,  як от приводять малюків на майстер-класи. І це дуже добре. Адже діти не бачать, як батьки чи інші люди вживають алкоголь, тим самим не беруть приклад з дорослих, а відповідно і виростають з розумінням того, що здоровий спосіб життя і відпочинок без алкоголю — це модно. 

Лючія (в перекладі на українську — Любов):

Я понад десяток років проживаю в Італії. До Івано-Франківська приїжджаю раз на рік, щоб провідати друзів. І ось цього року подруга запропонувала пообідати у GRANDE PIZZERIA. Скажу чесно, була дуже приємно вражена. Склалося відчуття, що я вдома, там, в Італії. Цей інтер'єр, нотка елегантності та справжня італійська їжа... Bellissimo!

Івано-Франківськ новиниІвано-Франківська безалкогольнийзаклад піцерія ресторан італійськакухня GrandePizzeria
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )
556 переглядів у липні
Я рекомендую

Відгуки та коментарі

Авторизуватись або Написати коментар анонімно
Скасувати
Страшна ДТП: постраждало 53 людей з Коломиї. ВІДЕО
10:28, Сьогодні
Франківські поети будуть три дні в КУСТі. ВІДЕО
09:43, Сьогодні
Екохатина в Клузеві
08:22, Сьогодні
15 липня - проща в Гошів
08:15, Сьогодні
Збив дитину на пішохідній доріжці
07:33, Сьогодні
Маленька художниця намалювала картину, аби врятувати життя Оксані Кваснишин
21:26, Вчора
Через негоду на Прикарпатті постраждали лелеки. ФОТО
20:18, Вчора
Аптечка подорожуючих батьків. ВІДЕО
19:36, Вчора
На Пасічній зіткнулися два авто: водій одного розбив головою лобове скло
18:30, Вчора
Ще новини