This version of the page http://www.0342.ua/news/1409507 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-10. The original page over time could change.
Чи комфортно проживати у готелі "Станіславів"? Перевірено на собі (ФОТОРЕПОРТАЖ) - 0342.ua
Івано-Франківськ
+24 °С Хмарно, невеликий дощ
Детальніше
Увійти Реєстрація

Чи комфортно проживати у готелі "Станіславів"? Перевірено на собі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Продовжуючи випробовувати на собі якість послуг та чистоту франківських готелів, журналіст 0342.ua завітав у "Станіславів". Раніше ми вже писали про ревізію у готелі "Надія" та бутік-готелі "Фонтуш". Сьогодні ж поділимося враженнями від готелю, де досить часто проводять різноманітні конференції та тренінги. 

Готель "Станіславів" налічує 24 комфортабельних номерів категорій "Стандарт" (3 номери), "Стандарт Покращений" (16 номерів), "Напівлюкс" (4 номерів) та "Люкс" (1 номер); 3 конференц-зали та банкетний зал. Бронювали номер по телефону. Серед вільних був лише двокімнатний "напівлюкс".

Локація: готель знаходиться у центральній частині міста на вул. Чорновола, 7, що поруч з головною пішохідною зоною Івано-Франківська "Стометрівкою" (260 м). А відстань від залізничного вокзалу — 1,7 км.

Ціна: проживання у двокімнатному напівлюксі з кондиціонером коштує 745 грн/добу+ 1% туристичний збір. У вартість входить сніданок на двох осіб. 

Комфорт: двокімнатний просторий номер з усіма необхідними зручностями та ламінатною підлогою. Серед меблів у спальній кімнаті: велике двоспальне ліжко, дві приліжкові тумби, біля ліжка килимок, шафа, тумба для валізи, письмовий стіл з шухлядою (на столі — Біблія, електрочайник та набір для заварювання чаю/кави), біля стола два крісла, два великих дзеркала, в куті кімнати — торшер.

У другій кімнати (назвемо її гостьовою): м'який кутовий диван, журнальний столик, м'яке крісло, столик під телевізор, сам LCD-телевізор, міні-бар, телефон, кондиціонер та Wi-Fi.

У ванній кімнаті: душова кабіна, туалет, умивальник з дзеркалом, необхідна кількість рушників, фен, косметичний набір (мило та шампунь), клієнтів забезпечують тапками.

Чистота: в загальному номер чистий, теплий і без посторонніх запахів. Палити у номерах заборонено, про що свідчить табличка на журнальному столику. До слова, алкоголь у міні-барі відсутній.  У кімнатах та ванній порохи витирають. Не знайшла я і плісняви чи інші видні грибки у душовій кабіні. Однак, були зауваження щодо диванної оббивки. На дивані у гостьовій велика жовта плями. У жовтих розводах і плямах були й спальні подушки.

Обслуговування: на рецепції гостей зустрічає привітний адміністратор, при потребі прийдуть на допомогу. Час проживання в готелі до 12.00 години. Сніданок, включений у ціну номера, з 8:00 до 10:00 години у банкетному залі, що на 6-му поверсі. За додаткову плату можна замовити обід і вечерю. Замовлення приймаються до 14:00. У номері є карта з переліком сніданків: "Звичайний", "Легкий І", "Легкий ІІ" та "Посилений". Однак, в той день, коли я проживала у готелі, для гостей був підготовлений "шведський стіл".

Для проведення ділових зустрічей "Станіславів" пропонує три конференц-зали із забезпеченням необхідної технічної підтримки: звуковим та мультимедійним обладнанням. Якщо захід передбачає каву-брейк, фуршет чи банкет — адміністратори готелю складуть меню згідно заявлених побажань. Все це, звісно, за додаткову оплату.

Більше ревізій, проведених журналістами 0342.ua, читайте у нашій спецрубриці "РЕВІЗОР"

Івано-Франківськ новиниІвано-Франківська ревізія готель Станіславів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )
698 переглядів у липні
Я рекомендую
Новини по темі
10 місць у Івано-Франківську, де можна поїсти вночі. Фото
20:18, 16 листопада 2016 р.
"Поринаючи в історію". Як незабутньо провести вікенд у Стамбулі (ФОТО+ВІДЕО)
19:30, 26 жовтня 2016 р.

Відгуки та коментарі

Авторизуватись або Написати коментар анонімно
Скасувати
Нові правила дорожнього руху таки прийдеться вивчити добре
12:07, Сьогодні
На Прикарпатті 11 дітей склало ЗНО на 200 балів
11:14, Сьогодні
Страшна ДТП: постраждало 53 людини з Коломиї. ВІДЕО
10:28, Сьогодні
Франківські поети будуть три дні в КУСТі. ВІДЕО
09:43, Сьогодні
Екохатина в Клузеві
08:22, Сьогодні
15 липня - проща в Гошів
08:15, Сьогодні
Збив дитину на пішохідній доріжці
07:33, Сьогодні
Маленька художниця намалювала картину, аби врятувати життя Оксані Кваснишин
21:26, Вчора
Через негоду на Прикарпатті постраждали лелеки. ФОТО
20:18, Вчора
Ще новини