This version of the page http://www.bank34.ua/notaries/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-07. The original page over time could change.
Нотаріуси | Банк ПАО «БАНК 3/4». Київ, Україна
Інтернет- банкінг:
Для фізичних осіб (новий):
Для юридичних осіб:
Пошук
Результат пошуку : - сторінок
Всі результати
Приватним особам Корпоративним клієнтам Про Банк - Структура власності банку
- Керівництво Банку
- Реквізити - Ліцензії - Документи - Фінансова звітність - Новини Банку - Контакти
- Корпоративне управління
- Партнери банку
Страхові компанії Оціночні компанії Нотаріуси
Особлива інформація
Інтернет-Банкінг
/ Головна / Про Банк / Партнери банку / Нотаріуси /

Нотаріуси

Правила співпраці ПАТ «БАНК 3/4» з нотаріусами


      Ці Правила встановлюють вимоги до нотаріусів, які надають нотаріальні послуги, вчиняють нотаріальні дії за участю ПАТ «БАНК 3/4» (далі – Банк) та правила співпраці з нотаріусами.

    Ці Правила розроблені відповідно до ст. 20 Закону України «Про споживче кредитування» та поширюються на правовідносини з нотаріусами, що пов’язані з наданням Банком споживчих кредитів, та іншими видами банківських послуг, а також на співпрацю з нотаріусами з метою вчинення дій на користь Банку.

    Банк прагне надання якісних послуг власним клієнтам та з метою запобігання нанесення шкоди Банку та його клієнтам, запроваджує процедуру акредитації нотаріусів для співпраці. Проходження процедури та наявність акредитації в Банку не утворює для Банку будь-яких зобов’язань або гарантій щодо дій акредитованих осіб, Банк не несе за дії таких осіб відповідальність.

    Процедура акредитації нотаріусів полягає в вивченні Банком ідентифікаційних даних нотаріуса, його кваліфікації та його репутації. Банк не передбачає обов’язкового відкриття рахунку нотаріуса в Банку та не створюватиме додаткових витрат для нотаріуса.

    Для проходження акредитації в Банку нотаріус має заповнити та надати Банку підписану Анкету за формою, встановленою Банком, та надати засвідчені підписом нотаріуса документи за переліком, визначеним Банком. Одержані документи, а також інформацію з публічних джерел Банк вивчає, після чого, за відсутності зауважень, нотаріус вважається акредитованим Банком, про що свідчить розміщення інформації про нотаріуса на сайті Банку в розділі «партнери банку/Нотаріуси».

Банк висуває такі вимоги до нотаріусів:

  • Досвід (практична діяльність) роботи нотаріусом щодо посвідчення правочинів за відповідним напрямком акредитації не менше 1 (одного) року.
  •  Позитивна ділова репутація нотаріуса, що включає відсутність судових рішень, які набрали законної сили, по визнанню посвідчених даним нотаріусом договорів (угод) недійсними з вини нотаріуса, про проведення відносно даного нотаріуса слідчих дій по кримінальних провадженнях.
  • Наявність офісу (робочого місця нотаріуса).
  • Відсутність простроченої заборгованості за отриманими кредитами перед Банком на дату подання документів нотаріусом для його акредитації.
  • Можливість нотаріального посвідчення правочинів поза межами свого офісу (робочого місця), у випадках передбачених чинним законодавством, зокрема, в приміщенні Банку, його відділень.

Банк не приймає на себе зобов’язань щодо обсягів подальшої співпраці з нотаріусом, що пройшов акредитацію. Обрання нотаріуса для вчинення дій споживач здійснює самостійно, з переліку, запропонованого Банком. Банк залишає за собою право в будь-який момент припинити акредитацію нотаріуса без пояснення причин.