This version of the page http://www.isida.ua/uk/reviews/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-05. The original page over time could change.
Відгуки про ISIDA — Клініка ISIDA Київ, Україна

Часи роботи

  • ISIDA Медмістечко

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 21:00
  • ISIDA Оболонь

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Лівобережна

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Печерск

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00

Відгуки про ISIDA

Мовчан Ю.В., дякую Вам за професіоналізм!

3 роки тому у мене була виявлена ​​фіброаденома в грудях. Вибирала лікаря для операції довго, аж 3 роки. Але, вибрала ISIDA і лікаря Мовчана Юрія Валентиновича. Лікар відразу сподобався:
1) Не нав'язує себе;
2) Доступно все розповів, чому потрібно видалити і які наслідки якщо не видалити можуть бути. Розповів, з точки зору медицини речі про фіброаденому, які мені інші лікарі не говорили.
Не шкодую про вибір. Операція пройшла добре. Шрам дуже акуратний! Рекомендую лікаря)

Анна
4 липня 2017 р. 12:53

Міненко М.В. – лікар від Бога!

Хочу сказати величезне дякую Міненко Миколі Володимировичу за проведену операцію з видалення фіброаденом. Все пройшло на високому рівні. Лікар від Бога. Дякую Вам за Ваші золоті руки.

Катерина
4 липня 2017 р. 10:34

Гаєвська О. Г. – наш улюблений і найкращий дитячий лікар!

Гаєвська Олена Григорівна – наш улюблений і найкращий дитячий лікар! Людина закохана в свою професію і любляча дітей. Величезне Вам дякую!

Олена
3 липня 2017 р. 17:13

Сеанс масажу просто заворожує!

Це диво, малюк довірився повністю Канюці Олександру Васильовичу та все пройшло чудово! Сам сеанс масажу просто заворожує, настільки лікар знає, що він робить, його професіоналізм і спокій вселяють велику повагу! Величезне дякую!

Тетяна
3 липня 2017 р. 12:27

Найкращий педіатр – Тищенко Наталія Володимирівна!

Найкращий педіатр – Тищенко Наталія Володимирівна!
Після народження нашого першого і довгоочікуваного синочка постало питання з пошуком педіатра. Я перфекціоніст і хтось "більш менш нормальний" мене зовсім не влаштовував. Я проти самостійної діагностики дитини, вважаю, що за всіма медичними питаннями потрібно звертатися до професійного лікаря. Я вперше мама, мені потрібно було розуміння, підтримка, професійні медичні консультації, впевненість в тому, що лікар завжди готовий допомогти і підказати. До знайомства з Наталією Володимирівною пройшла багато педіатрів різних клінік Києва. Після кожного прийому була дуже засмучена, тому що мучила походами і дитину. Відчувала себе як на конвеєрі із заробляння грошей і ніякої уваги до дитини, незважаючи, що в державній клініці з дитиною ні разу не була (але в приватних відчувала себе як в держ.). Але незабаром мені порадили звернутися до Наталії Володимирівні. Я вже й не сподівалася, що зможу знайти настільки хорошого, професійного, позитивного, грамотного лікаря. До неї можна звернутися з будь-яких питань по здоров'ю нашого малюка, вона завжди вислухає і підкаже як правильно вчинити. Наталія Володимирівна знайшла підхід до нашого синочка. Тепер я відчуваю нарешті спокій, що моя дитина в надійних медичних руках. А Катерина, медсестра Наталії Володимирівни, позитивна і добра людина. Також дякую ортопеду Лучко Роману Володимировичу за професіоналізм. Дякую клініці ISIDA за відбір кваліфікованих лікарів!

Євгенія
2 липня 2017 р. 14:43

Завдяки Хажиленко К. Г. ми стали батьками!

Завдяки Хажиленко Ксенії Георгіївні ми стали батьками прекрасної донечки! 9 років ходили по лікарях, практично втратили надію. Але наша мрія збулася і допомогла нам в цьому Ксенія Георгіївна! А дівчинку нашу ми назвали Ксюшею!!!

Олена
1 липня 2017 р. 16:58

Ткаченко О.В. – чудовий та кваліфікований лікар!

Дякую за професіоналізм, турботу, та гарний настрій!
Спостерігала другу вагітність у Ткаченко Оксани Віталіївни – чудовий та кваліфікований лікар, завжди вчасно надавала допомогу та піклувалась!

Світлана
1 липня 2017 р. 11:53

Заболотін В.О., дякую Вам!

Була на процедурі у Заболотіна Валерія Олександровича, операція пройшла ідеально. Після операції нічого не боліло і не турбувало. Людяний, досвідчений лікар, на всі питання дав відповіді. Велике вам дякую!

Юлія
26 червня 2017 р. 21:56

Пологи – це не боляче!

Після "ювелірної роботи" Чечельницького Олега Євгенійовича в пам'яті залишилися виразні спогади про те, що пологи – це не боляче! Дякую!

Наталія
25 червня 2017 р. 23:59

Махота О. В. – просто ідеальний дитячий лікар!

На прийом до Махоти Олени Вікторівни спочатку ми потрапили випадково, так як територіально набагато ближче їздити в клініку на Лівобережній, але дитині потрібно було обов'язково виміряти білірубін на 5 день життя і було тільки одне віконце на Печерську. Тоді ми не дуже раділи, що потрібно везти таку малечу через все місто, але тепер точно знаємо, що це був наш щасливий випадок, адже ми знайшли для малятка найкращого лікаря. Олена Вікторівна – просто ідеальний дитячий лікар! Завжди спокійна, впевнена в своїх знаннях і діях, позитивна, з величезною і дуже щирою любов'ю до дітей і своєї професії. Переживає за діток і вдень і вночі (у нас була ситуація, хоч і не особливо серйозна, але лікар дзвонила і переживала за дитину до глибокої ночі). Для мам, у яких перша дитина, або просто сильно за все переживають, Олена Вікторівна ще й прекрасний психолог. І що найприємніше – вона дійсно не просто заспокоює, а завжди все виявляється доречним! В черговий раз, дякую ISIDA за такого чудового лікаря і дякую Олені Вікторівні за знання, за цілодобову допомогу, любов і турботу до нашої дитини!

Ірина
22 червня 2017 р. 22:22
Показати ще
Залишити відгук
років разом