This version of the page http://www.isida.ua/uk/firststep/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-05. The original page over time could change.
Шаг на встречу — Клиника ISIDA Киев — Клініка ISIDA Київ, Україна

Часи роботи

  • ISIDA Медмістечко

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 21:00
  • ISIDA Оболонь

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Лівобережна

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Печерск

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00

Крок назустріч

Клініка ISIDA ось уже 25 років спеціалізується на допоміжних репродуктивних технологіях (ДРТ). Усі ці роки ми професійно, цілеспрямовано та делікатно допомагаємо сім'ям, для яких радість появи на світ свого здорового малюка є вищою цінністю. Головним результатом нашої роботи є тисячі справджених надій і здійснених заповітних бажань.

«Крок назустріч» – це соціальна програма клініки ISIDA, спрямована на допомогу подружжю, яке багато років мріє про дитину. Безумовно, практично кожна пара, яка мріє про дітей, має шанс стати батьками. Але на шляху до здійснення цієї мрії стоять обстеження, лікування, часто застосування допоміжних репродуктивних технологій. Усе це потребує чималих фінансових витрат.


Записатися

Ми прагнемо зробити сучасні технології більш доступними

Клініка ISIDA сповідує принципи відповідальності, відкритості, інтелігентності та особливої уваги до своїх пацієнтів, підтримки та бажання розділити з Вами психологічне та фінансове навантаження. Тому сьогодні ми робимо ще один крок назустріч пацієнтам, розділяючи з ними витрати: ми удвічі знизили ціну на первинне обстеження та пакети діагностики перед ДРТ.

«Доступ до якісних сучасних репродуктивних технологій не може бути прерогативою тільки дуже забезпечених людей. Це несправедливо! Майбутнє – за зниженням витрат на обстеження й лікування, а отже – за підвищенням доступності найсучасніших методів лікування безпліддя. Клініка ISIDA виробила чітку стратегію своєї роботи, спрямовану на підвищення доступності лікування методами ДРТ і має намір неухильно дотримуватися її", – говорить генеральний директор клініки ISIDA Віктор Козін.

У рамках проекту «Крок назустріч» ціна на базовий пакет, що передбачає консультацію репродуктолога, УЗД органів малого таза і спермограму, знижена з 878 грн до 333 грн. Обстеження можуть пройти пари, які вже більше року не можуть отримати бажану вагітність.

Щоб стати учасниками проекту, необхідно заповнити спеціальну форму. Після цього з Вами зв'яжеться представник клініки і погодить зручний для Вас день і час прийому. З собою на прийом слід узяти паспорти, якщо Ви раніше проходили обстеження – результати аналізів і висновків, дійсних на цей час.

Що Ви отримуєте від участі в програмі

Зважившись взяти участь у програмі «Крок назустріч», Ви отримуєте такі можливості та переваги:

  • Консультацію досвідченого репродуктолога. Усі лікарі-репродуктологи клініки ISIDA є професіоналами дуже високого рівня, здатними надавати медичні послуги на рівні європейських стандартів. Із цією метою клініка ISIDA регулярно відряджає своїх фахівців на стажування до провідних європейських клінік, дає можливість лікарям підвищувати кваліфікацію на міжнародних семінарах і конгресах.

  • УЗД органів малого таза – це процедура, результативність якої значною мірою залежить від досвіду лікаря, а також – від якості обладнання, що використовується для обстеження. Красномовним свідченням професійного рівня лікарів клініки ISIDA є понад 20 тис. дітей, які з'явилися на світ після лікування в нашій клініці. Такі успіхи неможливі без використання найсучаснішого обладнання від кращих виробників світу.

  • Спермограма – специфічний аналіз, метою якого є визначення здатності чоловіка до запліднення. Не всі лабораторії в Україні здатні якісно робити цей аналіз. Точність діагностики багато в чому залежить від знань і досвіду фахівця, оскільки в ході досліджень ембріолог під мікроскопом оцінює концентрацію, форму і рухливість сперматозоїдів, визначає кількісні, якісні, морфологічні параметри сперми.

Із клінікою ISIDA мало хто може зрівнятися в професіоналізмі співробітників лабораторії ембріології, адже високий рівень діагностики чоловічого безпліддя визнаний європейськими експертами – в лютому експерти з Вестфальського університету ім. Вільгельма (м. Мюнстер, Німеччина) підтвердили точність результатів дослідження спермограми лабораторії ембріології клініки ISIDA.

Пакети обстеження

Планування вагітності при проблемах із зачаттям

Базове обстеження сімейної пари, якій більше року не вдається зачати малюка. Комплекс влючає консультації спеціалістів, УЗД, спермограму

333 грн Оформити

Записатися


Чому варто довірити мрію про малюка клініці ISIDA?

Опыт

ISIDA – одна из первых клиник по лечению бесплодия в Украине. Мы уже 25 лет помогаем появлению в семьях детей, рождение которых без помощи врачей было бы невозможным.

Комплексный подход

Мы проводим тщательную диагностику и при необходимости подготовку перед вспомогательными репродуктивными технологиями на базе собственного гинекологического стационара.

Результативность

Успешность лечения в нашей клинике находится на уровне развитых европейских стран и составляет 43,8% на каждую попытку оплодотворения

Большие возможности

Нас отличает уникальная структура: сеть женских консультаций, круглосуточный стационар, операционные, современный родом, собственные лаборатории. У нас есть все необходимые ресурсы для зачатия, вынашивания и рождения здорового ребенка.

Инновационность

Мы отслеживаем и осваиваем последние мировые достижения в области лечения бесплодия. Применяем современные виды диагностики, в том числе исследования на базе собственной сертифицированной по европейским стандартам лаборатории генетики.

Доступность

Мы предлагаем лояльные условия на лечение и вспомогательные репродуктивные технологии. А получив долгожданную беременность благодаря ISIDA, пациентам доступны совершенно уникальные условия на наблюдение беременности, родовспоможение здесь – 25%.

Наша команда

Відділення з лікування безпліддя клініки ISIDA – це команда, що об'єднує 45 професіоналів, чиї знання, досвід і вміння здатні допомогти навіть у найскладніших випадках безпліддя.

Серед 9 лікарів-репродуктологів 7 мають спеціалізацію з УЗД, 2 – з генетики, також лікарі мають вищу і першу кваліфікаційну категорії, володіють усіма сучасними допоміжними репродуктивними технологіями та постійно удосконалюються. Успішність запліднення в нашій клініці обумовлена також сильною базою лабораторії ембріології. Тут працюють 6 ембріологів, які володіють унікальними навичками та знаннями.

В основі здатності лікарів клініки ISIDA давати результат навіть у найскладніших випадках лежить спрямованість усього колективу клініки на професійне вдосконалення. Тільки за останні півроку лікарі-репродуктологи та ембріологи ISIDA побували на конференціях і стажуваннях у таких країнах, як Данія, Франція, Німеччина, Чехія, Казахстан, Голландія. Досвід зарубіжних колег допомагає лікарям клініки ISIDA втілювати мрії своїх пацієнтів у життя.

Аліпова Наталія Федорівна

Акушер-гінеколог

Вацик Мирослава Михайловна

Репродуктолог

Капшук Ірина Миколаївна

Репродуктолог

Леоненко Тетяна Федорівна

Репродуктолог

Мухіна Олена Анатоліївна

Акушер-гінеколог

Паламарчук Аліна Миколаївна

Репродуктолог

Похитун Марина Василівна

Акушер-гінеколог

Садовий Андрій Петрович

Репродуктолог

Турбаніст Світлана Вікторівна

Репродуктолог

Хажиленко Ксенія Георгіївна

Репродуктолог

Шиянова Світлана Володимирівна

Репродуктолог

Відео

Цифри

25 лет150 00043,8%
ISIDA – одна из первых негосударственных клиник Украиныпациентов доверили ISIDA свое здоровьеэффективность лечения методами ВРТ

Нам вдячні

Виноградова Елена

пациентка клиники
ISIDA


"Я перед Вами в неоплатном долгу! 2 августа 2002 года мы обвенчались с моим мужем и сразу начали планировать беременность. Ровно 13 лет я ждала свою малышку. За это время много врачей обошла, много клиник поменяла, но никто не мог сказать ничего конкретного, только выкидывали кучу денег на анализы и слышали, что нужно худеть. 2 августа 2014 года, мы впервые пришли в ISIDA на прием. С самого начала мы увидели совершенно другое отношение к себе. При чем, это чувствовалось везде, от девочек на рецепции и охраны, до врачей и заместителя генерального директора. Да, нам пришлось делать ЭКО, но благодаря Хажиленко Ксении Георгиевне, ее ценнейшему опыту, ее стараниям и ответственности, у нас все получило. Ровно через год после первого визита в клинику, а именно 1 августа 2015 года, я стала счастливой мамой девочки Анечки. Таких специалистов, действительно нужно еще поискать, а за 13 лет мы повидали много. И действительно почувствовали большую разницу, и в отношении, и в лечении. Я хочу от чистого сердца поблагодарить клинику ISIDA за мою доченьку. Я перед Вами в неоплатном долгу."

Наталия Церт

пациентка клиники
ISIDA


«Исидушка и Турбанист Светлана Викторовна!!!! Спасибо Вам за сыночка!!!! Вчера родился здоровый малыш 3700 вес, 54см))) Спасибо Вам всем за возможность стать мамой!!!!!!! Дай Вам Бог здоровья и процветания!!!!)))))))) СПАСИБООООО!!!!!!!» Все попытки были безуспешными, пока я не попала в ISIDA Ирина ЖУРБА, как никто, знает истинную ценность слов желанный ребенок. Долгие годы она шла к заветной мечте, переживая душевные и физические страдания. ISIDA стала ее последним и, как оказалось, счастливым шансом познать радость материнства"

Ирина Журба

пациентка клиники
ISIDA


«18 октября 2015 года родила в ISIDA Медгородок сына Ванечку. Мне 49 лет. Путь к долгожданному счастью длился 7 лет. Мои хождения по врачам других клиник г.Киева были безуспешными, пока я не попала в ISIDA. 16 марта 2015 года с помощью ЭКО и легкой руки Паламарчук Алины Николаевны пришла долгожданная беременность, с первой попытки. Клиника ISIDA – это спокойствие и мамы, и малыша»

Дарья Р.

пациентка клиники
ISIDA


«Мы мечтали о ребенке целых пять лет, но, честно говоря, уже теряли надежду из-за безнадежного диагноза о бесплодии по мужскому фактору. Поэтому я не устаю благословлять ту минуту, когда я впервые услышала о клинике ISIDA, зашла на сайт этой клиники и заполнила заявку. Не могу не поделиться своим мнением о врачах этой клиники: они все действительно от Бога. Моя особая благодарность Ксении Георгиевне Хажиленко – такого чуткого, внимательного, сострадательного отношения к себе я больше нигде, ни в одной клинике не ощущала. А эмбриологи клиники сотворили настоящее чудо – они не только «добыли» здоровые сперматозоиды, но и «заставили» их оплодотворить яйцеклетку. Сейчас я счастлива и верю, что мое ощущение счастья будет расти вместе с моим животиком и станет в определенный момент абсолютным».

Вагітність всупереч діагнозу – такий результат соціального проекту клініки ISIDA

У 2016 році клініка ISIDA ініціювала соціальний проект: будь-яка подружня пара, яка має труднощі з зачаттям дитини, могла заповнити на сайті форму й отримати шанс на безкоштовне проведення програми з лікування безпліддя. Кому саме випаде цей шанс, вирішувала медична рада.

Соціальний проект клініки ISIDA подарував надію на материнство

У клініці ISIDA добре знають, що шлях до щастя подекуди буває дуже складним, й іноді для того, щоб мрія про материнство збулася, потрібен якийсь «добрий чарівник», який допоможе, коли надія вже ледь жевріє.

«Тепер ми – повноцінна сім'я!»

У День незалежності України в клініці ISIDA з'явився на світ 10-тисячний малюк! Його народження стало радістю і для батьків, Тетяни ВТОРУК і Дмитра МАРТИНЕНКО, і для лікарів – адже дитину всі так довго чекали. Причому, подвійною радістю: маленький Іванко з'явився на світ разом зі своєю сестричкою Марічкою.

Тепер я знаю точно: мрії збуваються!

За своєю донькою Софією Олена з чоловіком приїхали в ISIDA з Одеси. Ні вісім років безуспішного лікування, ні невдалі спроби екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) не змогли змусити подружжя втратити надію в тому, що дитина у них буде. У що б то не стало!

З народженням малюків ми стали вдвічі щасливішими!

13 років між народженням дітей були для всіма улюбленої учасниці студії «Квартал 95» дуже насиченими. Плідна робота увінчалася успіхом. А сьогодні Олена КРАВЕЦЬ святкує ще одну перемогу, вже на особистому фронті - ставши мамою вдруге.

Записатися

Клініки

ISIDA Медмістечко

ISIDA Оболонь

ISIDA Лівобережна

ISIDA Печерск

Записатися

років разом