This version of the page http://www.isida.ua/uk/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-05. The original page over time could change.
Про ISIDA — Клініка ISIDA Київ, Україна

Часи роботи

  • ISIDA Медмістечко

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 21:00
  • ISIDA Оболонь

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Лівобережна

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00
  • ISIDA Печерск

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 18:00

Про ISIDA

  • Про ISIDA
  • Історія
  • Стандарти якості
  • Менеджмент
  • Партнери
  • Цінності
  • Відгуки
  • Вакансіі
  • Медіацентр
  • Проекти
  • ISIDA Weekend

ISIDA — одна з провідних комплексна акушерсько-гінекологічна клініка, яка об'єднує стаціонар і три амбулаторно-поліклінічних центри. Клініки ISIDA спеціалізуються на лікуванні безпліддя, акушерстві, гінекології, мамології та педіатрії до 18 років.

Чому обирають нас?

На здійснення вашої мрії про успішне зачаття, нормальний перебіг вагітності і народження здорової дитини працює величезний комплекс клініки. Заради вашого здоров'я і здоров'я вашого малюка тут об'єднані багаторічний досвід, новітнє обладнання, власні лабораторії, сучасні індивідуальні пологові зали, комфортні умови перебування та обслуговування.

Ми маємо великий досвід

ISIDA одна з перших в країні освоїла допоміжні репродуктивні технології, які дали надію на народження дитини в тих випадках безпліддя, які раніше вважалися безнадійними. Ми і сьогодні застосовуємо новітні методики і технології лікування безпліддя, оперативного лікування гінекологічних захворювань, виходжування недоношених дітей.

Нас відрізняє експертність

Кожен з наших лікарів – професіонал з багаторічним досвідом, більшість з них мають вищу кваліфікаційну категорію, науковий ступінь в медицині. Лікарі стажуються за кордоном, є членами міжнародних професійних асоціацій, а також навчають колег з інших медичних центрів.

Маючи експертизу і надаючи медичні послуги високої якості, ми активно реалізуємо принцип "із рук в руки" в роботі різних відділень і служб клініки. Завдяки такому підходу ми досягаємо оптимальних медичних результатів і створюємо умови, максимально комфортні для пацієнтів.

Ми даємо вам впевненість і гарантуємо безпеку

Безпека пацієнта і прогнозований результат лікування – найважливіші показники надійності медичного центру. Один з основних принципів роботи нашої клініки – це суворе дотримання стандартів, що дозволяє нам гарантувати повну епідеміологічну безпеку. В 2006 році клініка ISIDA отримала міжнародний сертифікат якості ISO 9001 і підтверджувала його протягом 8-ми років, а вже в 2016 році ми успішно пройшли незалежний аудит і стали першою в Україні клінікою, що отримала повний (Full) сертифікат міжнародної акредитації лікувальних установ по британському стандарту QHA Trent.

Отримання сертифікату підтверджує: більшість процесів в ISIDA відповідають всім міжнародним стандартам якості в охороні здоров'я, а також допомагають усвідомити, в якому напрямку нашій клініці розвиватися далі в області якості, оскільки вдосконалення - нескінченно.

Ми володіємо ресурсами

Наші клініки обладнані сучасною, безпечною та точною апаратурою, що дозволяє швидко і чітко поставити діагноз, вести постійний моніторинг і здійснювати якісне лікування. Пологовий зал і операційні блоки оснащені спеціальною системою очищення повітря і стерилізації, завдяки чому показники безпеки в клініці ISIDA знаходяться на високому рівні. У клініко-діагностичної лабораторії працює інформаційна система, яка передбачає штрих-кодування біологічного матеріалу.

Ми розвиваємося

Протягом двадцяти чотирьох років клініка ISIDA асоціювалась Україні з лікуванням безпліддя. 10 років тому років тому клініка відкрила перший в країні недержавний пологовий будинок з європейським рівнем обслуговування, а також відділення гінекології і операційний блок. За цей час в стінах клініки з'явилися на світ більше 10 000 дітей. На сьогодні у нас також доступний новий напрямок – педіатрія.

Ми продовжуємо розвиток: з 2010 року ми відкрили 3 відділення. Уже зараз в основний клініці і підрозділах працює близько 700 співробітників, а загальна площа клінік становить майже 11 тис. Кв. м. Ці показники свідчать про те, що ISIDA є однією з найбільших приватних клінік в Україні.

Читати далі

Хол

Неонатологія

Cava_ukr

Кабинет

Кабінет експрес-діагностики

Маніпуляційний кабінет

Палата

Менеджмент клініки

Світлана Дикусарова

Віленський Андрій

Віктор Козін

Вероніка Даниленко

Вікторія Максимова

Данилків Олег

Наталія Тулінова

Ірина Вільга

Марія Грищева

Олексій Чайка

Увесь менеджмент

Відео

Відгуки про клініку

Завдяки Хажиленко К. Г. ми стали батьками!

Завдяки Хажиленко Ксенії Георгіївні ми стали батьками прекрасної донечки! 9 років ходили по лікарях, практично втратили надію. Але наша мрія збулася і допомогла нам в цьому Ксенія Георгіївна! А дівчинку нашу ми назвали Ксюшею!!!

Олена
1 липня 2017 р. 16:58

Запис на вакцинацію!

Записала дитини на вакцинацію. У цю клініку звернулася вперше, тому не знала всіх їх правил. У контакт-центрі пояснили, що для вакцинації необхідно мати медичну карту дитини або виписку з неї. Ні про аналізи, ні про УЗД головного мозку і консультації невролога ніхто не попередив. У підсумку в клініці дізналися, що потрібні аналізи, щеплення не зробили, втратили час.

Євгенія
10 червня 2017 р. 12:22

Тільки позитивні відгуки всьому персоналу клініки ISIDA!

Тільки позитивні відгуки всьому персоналу клініки ISIDA. Відмінний, грамотний гінеколог Похитун Марина Василівна – дякую Вам!!! Видаляла кісти в грудях у Навроцької Світлани Юріївни, вдячна безмежно! ISIDA вразила професіоналізмом, підходом і післяопераційним доглядом! Процвітання клініці!!!

Катерина
7 червня 2017 р. 22:37

Здавали аналізи!

Здавали з чоловіком аналізи "сімейний каріотип" Сказали, що результати будуть від 4 до 6 тижнів. Сьогодні вже 7 тижнів, телефоную до контакт центру і прошу дізнатися в чому справа – обіцяють дізнатися в лабораторії і не передзвонюють, телефоную знову сама, ми розберемося і зв'яжемося. Дуже розчарувалася в обслуговуванні, тому що спеціально обирала клініку, яка надає повний спектр послуг, якісно і своєчасно. Якби питання не стояло так гостро щодо часу, тому що закінчиться термін дії по іншим аналізам і доведеться знову здавати + платити.

Юлія
7 червня 2017 р. 16:03

Якщо є вибір де народжувати – це ISIDA.

Дуже люблю цю клініку. У мене тут народилося 3 дітей. Всі лікарі, медсестри, умови, атмосфера були ідеальними. Якщо є вибір де народжувати – це ISIDA. І ще, не слід себе мучати. Народжуйте з епідуральною анестезією. Нею давно вже користуються в Європі. Все відбувається природньо, тільки без болю. Будете з радістю згадувати ці моменти. Дуже раджу лікаря Ярошевич Оксану Петрівну. УЗД: Фролов Михайло Юрійович – мій Бог.

:)
25 травня 2017 р. 15:03

ISIDA – це впевненість, професіоналізм, якість, доброта, душа, сім'я!

Хочу почати свій відгук зі слів величезної подяки клініці ISIDA Медмістечко, Лівий берег, Оболонь !!! Почну зі спостереження вагітності)
Дякую чуйному, мудрому, професіоналу, улюбленому лікарю – Турбаніст Світлані Вікторівні! З Вами вся вагітність як на одному диханні легко і незабутньо чудово! Дякую за підтримку, за те що були поруч в будь-яку хвилину.

Альона
13 травня 2017 р. 23:15

З самого народження спостерігаємося у дитячій клініці ISIDA на Лівобережній!

З самого народження спостерігаємося у дитячій клініці ISIDA на Лівобережній, у нас чудовий лікар. Ми уклали договір спостереження на 1 рік, сплативши всю необхідну суму, на депозиті у нас ще залишалися кошти згідно з цією угодою, але так як термін його дії закінчився, ми, звичайно, на них не претендуємо.

Маріанна
11 травня 2017 р. 10:58

Це не лікарі – це мрія!!!

Всю вагітність я спостерігалася в ISIDA у Ігнатюк Тетяни Миколаївни. Що тут сказати лікар своєї справи! Завжди на зв'язку, завжди підкаже, завжди з легкістю пояснить ту чи іншу ситуацію при моїй паніці, всі 9 місяців готувала мене до того, що пологи пройдуть швидко і добре. Їй величезне дякую.

Ліна
8 травня 2017 р. 07:20

Дякую вам за те, що робите людей щасливими!

Дорогі співробітники клініки, хочу сказати, що у вас вийшло поєднати атмосферу свята з високим професіоналізмом лікарів.
У нас була легка вагітність і кожний візит в клініку супроводжувався приємними емоціями, метеликами в животі і відчуттям свята, а не візитом в мед заклад. Але як тільки виникла складна ситуація, у нас були важкі і тривалі пологи, тут і виявилося найважливіше –професіоналізм лікарів та акушерів.

Анна
18 квітня 2017 р. 22:31
Показати все

Наші принципи

Якість

Ми дотримуємося високих стандартів в роботі, щодня піклуючись про здоров'я і благополуччя наших пацієнтів

Інновації

Ми слідкуємо за світовими тенденціями у сфері медицини та розробляємо інноваційні рішення, переймаємо кращі практики, впроваджуємо нові технології

Прагнення до досконалості

Ми постійно вдосконалюємо професійні навички і робочі процеси керуючись інтересами наших пацієнтів і задля досягнення клінікою видатних результатів

Відповідальність

Ми беремо на себе відповідальність за якість нашої роботи, за наші слова і вчинки. У своїй діяльності ми керуємося законодавчою базою і етичними стандартами

Орієнтованість на пацієнта

Наш девіз: «Пацієнт – понад усе!». Ми приділяємо максимум уваги потребам наших пацієнтів, виправдовуємо їх очікування, більш того, прагнемо перевершити їх

Новини, заходи

липня
22

Догляд за грудьми в період вагітності та годування малюка

В рамках програми ISIDA WEEKEND в клініці ISIDA Медмістечко відбудеться семінар на тему: Догляд за грудьми в період вагітності та годування малюка. Як попередити виникнення проблем та зберегти зовнішній вигляд

липня
22

Невідкладні стани малюка до року. Алгоритм дії

В клініці ISIDA Медмістечко в рамках проекту ISIDA WEEKEND відбудеться семінар «Невідкладні стани малюка до року. Алгоритм дії»

липня
15

Радість народження. Перша зустріч із малюком

Запрошуємо майбутніх батьків знайти нові знання і ближче познайомитися з клінікою і лікарями ISIDA.

липня
08

Радість народження. Перша зустріч із малюком

Запрошуємо майбутніх батьків знайти нові знання і ближче познайомитися з клінікою і лікарями ISIDA.

липня
01

Радість народження. Перша зустріч із малюком

1 липня запрошуємо майбутніх батьків знайти нові знання і ближче познайомитися з клінікою і лікарями ISIDA.

червня
24

Провісники пологів і підготовка до пологів

24 червня у клініці ISIDA Медмістечко в рамках проекту ISIDA WEEKEND відбудеться семінар «Провісники пологів і підготовка до пологів».

Перейти в медіацентр
Биобанк стволовых клеток FUTURE HEALTH BIOBANK SA СК «ПРОВІДНА» Cigna
Усі партнери
років разом