This version of the page http://freehost.com.ua/ukr/about/servers/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-05. The original page over time could change.
Хостинг сервера компанії FreeHost.
УА РУ
  • База знань
  • /
  • Блог
  • /
+380 (44) 364 05 71

Резервування

Щодня ми створюємо резервні копії даних наших HTTP серверів, серверів баз даних та нашої хмари. Резервні копії зберігаються протягом 14 діб. Загальний обсяг резервних копій перевищує 100 Tb!

Однак, яке б хороше обладнання не було, воно все одно має властивість виходити з ладу, або вимагає обслуговування. Тому в реалізації наших проектів, ми резервуємо основні вузли використовуючи принцип n + 1 (додатковий, резервний елемент).

Наприклад, при розробці нашого хмарного VPS, як нод кластера використовується + одна додаткова нода, два сховища даних і два комутатори для зв'язку нод зі сховищами, а на кожному сховищі використовується рейд 10, що забезпечує максимальну швидкість і збереження даних.

Програмне забезпечення

FREEhost.com.ua перша українська компанія, яка повністю автоматизувала процес роботи з хостингом, і доменними іменами. Завдяки цьому, процес реєстрації доменних імен, в більшості доменних зон, займає не більше 5 хвилин з моменту надходження оплати.

Унікальне налаштування серверів хостингу з панеллю керування власної розробки, дозволяє забезпечити дивовижну гнучкість у роботі віртуального хостингу. В одному хостинг-акаунті можуть розташовуватися сайти на різних версіях PHP, з різним набором PHP модулів і налаштувань. При цьому зміни які вносяться до панелі управління, застосовуються моментально.

Нові технології

Завдяки переходу віртуального хостингу FREEhost.com.ua на SSD диски, які в кілька разів швидше стандартних носіїв збереження даних, наш хостинг став найшвидшим у своєму ціновому класі.

FREEhost.COM.UA ніколи не зупиняється на досягнутому, щоб ще більше збільшити швидкість роботи сайтів, ми безкоштовно для всіх клієнтів, запустили послугу «Сервер статики CDN». Ідея в тому, щоб HTTP сервер відповідав тільки за виконання скриптів, а статичні файли доставляв користувачам кластер серверів, оптимізованих для доставки саме такого контенту. Завдяки тому, що CDN підтримується більшістю популярних CMS, наприклад Joomla!, Wordpress, Drupal, підключення займає до 10 хвилин. І навіть цю роботу готова виконати наша технічна підтримка.

Дякуємо, що обираєте FREEhost.UA