This version of the page http://1991.vc/team-item/betsa/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-05. The original page over time could change.
Олена Бєца | 1991

Олена Бєца

Ogilvy Ukraine, бренд-стратег

Спеціалізується на створенні бренд-стратегій і комунікаційних / рекламних стратегій, проектуванні, організації та модерації креативних воркшопів / брейнстормингов.

Спікер КМФР (Київський Міжнародний Фестиваль Реклами), співавтор методики Workshop 3.0 – формат навчання із застосуванням ігрових технологій. Творець авторської технології проведення 1-денних маркетингових і креативних тендерів і воркшопів One Day Dream Team.

11 років практичного досвіду в маркетингу та просуванні як на стороні клієнта, так і на стороні агентств. Пройшла шлях від спеціаліста по комунікації зі споживачами МТС і молодшого бренд-менеджера Nestle до глави відділу стратегічного планування міжнародного рекламного агентства Leo Burnett, працювала рекламним стратегом агентств TBWA і SAHAR. Досвід дав чітке розуміння: найважливіше у взаємодії клієнтів і агентств – здатність до співтворчості, прозорість, чесність, швидкість і рішення win-win.

Клієнти: Phillips, Nissan, Мобiлочка, «Київстар Бізнес», «Фокстрот», Будинок марочних коньяків «Таврія», Union Standard Bank, FILM.UA, фармацевтична компанія «Actavis» і ін.