This version of the page http://acskidd.gov.ua/program_obespech (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-04. The original page over time could change.
АЦСК ІДД ДФС | Програмне забезпечення
Головна сторінка| Контакти | Нормативна база

Офіційний інформаційний ресурс Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС                                                                       Контакт-центр Інформаційно-довідкового департаменту ДФС    0 800 501 007

  • Надійні засоби електронного цифрового підпису
  • Програмне забезпечення для звітності
Шановні клієнти!

Посилені сертифікати відкритих ключів електронного цифрового підпису, які формуються АЦСК ІДД ДФС, на сьогодні використовуються у більшості програмних продуктів (веб-сервісів) для подання електронної податкової звітності та в системах електронного документообігу.

Про можливість використання отриманих в АЦСК ІДД ДФС посилених сертифікатів в тих чи інших програмних продуктах (веб-сервісах) просимо звертатися безпосередньо до їх розробників або дистриб’юторів.

Одночасно інформуємо, що подання електронної податкової звітності до органів ДФС можна здійснювати за допомогою електронних сервісів та програмних продуктів, які безкоштовно надаються Державною фіскальною службою України.


Надійний засіб електронного цифрового підпису - "ІІТ Користувач ЦСК-1"

Програмний комплекс, що має позитивний експертний висновок та призначений для здійснення накладання та перевірки електронного цифрового підпису (ЕЦП) на електронні документи (за виключенням звітності), генерації ключів та управління ними та забезпечує роботу з каталогами сертифікатів.

Докладніше



Програмний комплекс конфігурації електронного ключа «Кристал-1»

Програмний комплекс конфігурації електронного ключа «Кристал-1» призначений для встановлення параметрів електронного ключа, його форматування, зміну паролю доступу до нього, та виконує технологічне тестування електронного ключа для перевірки працездатності при проведені технічного обслуговування.

Докладніше



Актуально
Про нові форми реєстраційних документів

Про внесення змін до Регламенту АЦСК ІДД ДФС