This version of the page http://www.terrafood.ua/partnership/world/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-02. The original page over time could change.
Партнерство в cвіті | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Партнерство в світі
Дізнайтесь, чому масло "ФЕРМА" таке смачне

Партнерство в cвіті

Компанія «ТЕРРА ФУД» — один з найбільших українських експортерів сумішей з вершкового масла та олії, вершкового масла і сиру.

Більш детально з нашими експортними можливостями можна ознайомитися на сайті www.terrafood-export.com

«ТЕРРА ФУД» експортує вершкове масло, топлене масло, суміші з вершкового масла та олії, рослинно-вершкові пасти та суміші, сир, суху демінералізовану сироватку.

За 2013 рік ми експортували близько 20 тис. тонн продукції, представивши її на ринках більш ніж 30 країн, серед яких Ізраїль, Грузія, а також ринки країн Балканського півострова, Азії, Північної Африки та Близького Сходу.

Частка компанії в обсязі експорту сумішей з вершкового масла та олії з України становить 39%.

Завдяки багаторічному досвідові розробки молочних продуктів і сучасному обладнанню наших підприємств, «ТЕРРА ФУД» — одна з небагатьох компаній в Україні, яка може виготовити продукцію, враховуючи будь-які побажання наших партнерів. Так, ми можемо виробляти продукцію в різних варіантах упаковки і ваги, а також продукцію, що враховує особливості місцевого ринку, наприклад, із різним вмістом жиру і різними смаками.

Спеціально для закордонних ринків ми заснували торгову марку «Ukrainian Glory», під якою виготовляємо масло і суміші з вершкового масла та олії. Сама назва марки говорить про те, що ця якісна, натуральна і смачна продукція є справжньою гордістю українського ринку.

«ТЕРРА ФУД» забезпечує маркетингову та рекламну підтримку своїм зарубіжним партнерам, надаючи всі необхідні промоматеріали.

У найближчій перспективі компанія «ТЕРРА ФУД» планує розширити географію експорту. З питань розповсюдження продукції за межами України прохання звертатися до відділу продажів на міжнародних ринках:

Тел.: + 380 44 594 70 33 
E-mail: export@terrafood.com.ua
Web: www.terrafood-export.com 

Al-Farah International For Food Security Co. – офіційне представництво «ТЕРРА ФУД» в Йорданії. Представництво засноване 2008 року в Аммані. Al-Farah активний гравець ринків Персидської затоки, Північної Африки та інших середземноморських країн.
Контакти:
Веб-сайт: www.alfarah.com.jo
E-Mail: info@alfarah.com.jo
Наші бренди
Асортимент компанії «ТЕРРА ФУД» налічує сотні продуктів, наші бренди знайомі мільйонам споживачів в Україні та за її межами. Познайомтеся з нашими брендами ближче. Дізнатися більше...