This version of the page http://region.unn.ua/uk/news/122385-v-54 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
На Кіровоградщині у ході кримінальних проваджень відшкодовано збитків на 2,9 млн грн. Новини на УНН
Українські Національні Новини
Обізнаність громадян єднає країну
Четвер, 29 червня 2017 09:24
Ексклюзив

Щонайменше 75 грн необхідно витратити вінничанину на набір для риболовлі

Публікації RSS
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Новини: Кропивницький
Повернутися до списку RSS Архів
Версія для друку

На Кіровоградщині у ході кримінальних проваджень відшкодовано збитків на 2,9 млн грн

КРОПИВНИЦЬКИЙ. 10 червня. УНН-Центр. Протягом січня-травня поточного року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів Головного управління ДФС у Кіровоградській області внесено 21 кримінальне правопорушення економічної спрямованості. Інформує УНН-Центр із посиланням на прес-службу відомства.

Так, із них 9 – за фактами ухилення від сплати до бюджету податків, 2 – за фактами незаконної реалізації алкогольних напоїв, виготовлених з недоброякісної сировини та 3 – за фактом фіктивного підприємництва.

В ході оперативного супроводження досудового розслідування кримінальних проваджень відшкодовано збитки у розмірі 2,9 млн гривень.

До суду направлено 4 кримінальних провадження, у тому числі дві з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності за ч.4 ст.212 КК України у зв’язку з повним відшкодуванням завданих державі збитків.

За результатами проведених заходів, направлених на протидію незаконному виробництву та обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного походження на внутрішній ринок України, співробітниками оперативного управління ГУ ДФС в області протягом п’яти місяців поточного року припинено діяльність 3 незаконних виробництв підакцизної продукції та з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму 35 191 тис. гривень, у тому числі: спирт на суму 13 084 тис. грн., лікеро-горілчані напої на суму 19 545 тис. грн., паливно-мастильні матеріали на суму 156 тис. грн., тютюнові вироби без марок акцизного податку та тютюнова сировина на суму 896 тис. грн. та транспортні засоби – на суму 1 510 тис. гривень.

Теги: збитки, кошти, Кіровоградська область, ДФС, кримінальні впровадження
Загрузка...
Свіжі новини розділу
Четвер, 29 червня 2017
  • 08:30

    Молодіжка "Олександрії" програла у матчі проти ФК "Інгулець-2"

  • 07:59

    Хмарний ранок та сонячний день прогнозують у Кропивницькому

  • 06:47

    Комплекси зважування автотранспорту Кіровоградщини пройдуть метрологічну повірку

  • 05:29

    У січні-травні 2017 р. підприємствами транспорту Кіровоградщини перевезено 8,4 млн т вантажів

  • 04:36

    Майже чверть населення облапсті проживає у Кропивницькому - статистика

Загрузка...