This version of the page http://www.pvbki.com/ukr/organizations/AFRA/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
Первое Всеукраинское Бюро Кредитных Историй
Партнерам бюро
Послуги ПВБКІ — нові можливості кредитування

Міжбанківська система обміну інформацією "AFRA"

Міжбанківська система обміну інформацією надає можливість отримати інформацію щодо причетності клієнта банку до будь-яких інцидентів у інших банках, які завдали, або ж могли б завдати шкоду банку діями третіх осіб.

Механізм функціонування даної системи відрізняється від механізму дії сервісу кредитних історій та не передбачає створення централізованої бази даних інцидентів та клієнтів, до них причетних. Інформація зберігається безпосередньо в банках і надається іншому банку виключно на його запит, в режимі реального часу. (Можливість надання інформації іншим банкам визначена статтею 62 Закону України «Про банки та банківську діяльність»)

Реалізацію системи обміну інформацією здійснює ПВБКІ, яке являється організатором і адміністратором обміну. Бюро надає банку, учаснику системи обміну спеціалізований програмний комплекс, до якого банк вносить інформацію про свої інциденти. При цьому, ПВБКІ не має доступу до інформації, якою обмінюються між собою банківські установи.

Для більш детальної інформації щодо послуги та тарифікації сервісу «AFRA», звертайтесь, будь-ласка, до відділу розвитку бізнесу (044) 390-54-73.