This version of the page http://kovalska.com/ua/zhitlovi-kompleksi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
Житлові комплекси | ПБГ Ковальська
  • ua
  • ru
  • en

Житлові комплекси

 

«Нерухомість від Ковальської» вперше на українському ринку презентує житлові комплекси «комфорт-класу», які є оптимальним рішенням з точки зору ціни та якості.

За основу нового стандарту покладено вдале розташування, закриту прибудинкову територію, сучасні матеріали та технології будівництва, високий рівень сервісу і комфортні планування квартир. ЖК «Зелений острів-2» зводиться із дотриманням усіх вимог до нерухомості «комфорт-класу».

Комфортні планування квартир, розробці яких приділено багато уваги фахівців «Нерухомості від Ковальської». Так, площа 1-кімнатних квартир починається від 43 кв. м, 2-кімнатних – від 64 кв. м, 3-кімнатних – від 86 кв. м.

Житловий комплекс «Зелений острів-2» знаходиться в екологічному куточку Києва, оточеному парками «Нивки», «Дубки» та «Сирецьким парком».

Щоб дістатися до станції метро «Берестейська», майбутнім мешканцям знадобиться 10 хвилин пішої прогулянки парком «Нивки».

Водночас лише 3 хвилини на авто відділяють вулицю Ігоря Сікорського від зручної транспортної  розв’язки на проспект Перемоги або вул. О. Теліги.

В центрі комплексу розміститься дитячий майданчик з ігровими комплексами для дітей різного віку та спортивний майданчик. Ігрові майданчики оточені зеленими зонами для відпочинку.

В комплексі  буде створено закриту прибудинкову територію із підземним паркінгом, охороною, відеоспостереженням і системою контролю доступу.

У парку «Нивки» «Нерухомість від Ковальської» створила спеціальне місце для розваг та відпочинку, з новими мощеними доріжками та алеями, мережею освітлення, спортивним і дитячим майданчиком.

Поєднуючи комфорт та інновації, ЖК «Зелений острів-2» є оптимальним рішенням для тих, хто бажає придбати якісне житло за прийнятною ціною.