This version of the page http://kovalska.com/ua/zalizobetonni-virobi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
Залізобетонні вироби | ПБГ Ковальська
  • ua
  • ru
  • en

Залізобетонні вироби

 

Одним з важливих і ключових напрямків діяльності підприємств ПАТ «Завод ЗБК ім. Світлани Ковальської», ТОВ «Бетон Комплекс», ТОВ «Бетон Сервіс», ПАТ «Дарницький Завод ЗБК» та ПАТ «Будіндустрія» (м. Чернігів) є виготовлення високоякісного залізобетону під брендом «Бетон від Ковальської». Промислові потужності підприємств ПБГ «Ковальська» з виробництва ЗБВ складають 320 000 куб. м продукції широкого асортиментного ряду на рік, яка виготовляється в 15 сучасних цехах і технологічних полігонах.

За рівнем технічних та економічних характеристик залізобетон, як і раніше, залишається основним конструкційним матеріалом, займаючи пріоритетне місце в загальній структурі світового виробництва будівельної продукції. Він має низку переваг у порівнянні з іншими матеріалами: споруди із залізобетону вогнестійкі і довговічні, не вимагають спеціальних захисних заходів від руйнівних атмосферних впливів. Плити перекриття, елементи огорож, блоки для підвалів і фундаментів, палі забивні, сходові марші, плити дорожніх покриттів, кільця колодязів – усе це вироби із залізобетону. Очевидно, що кожен з них має індивідуальну систему армування, рецептуру бетону і технологію виготовлення.

Нову епоху в історії виробництва ЗБВ під брендом «Бетон від Ковальської» відкрив 2006 рік. У цей час підприємство «Бетон Комплекс» почало виготовляти конструктивний залізобетон.

У 2012 році на заводі «Бетон Комплекс» налагоджено виробництво плит перекриття методом екструзії на лінії безопалубного формування.

Восени 2013 року на ПАТ «ЗЗБК ім. С. Ковальської» встановлено нове обладнання виробництва Польщі для виготовлення бетонних кілець «євро-стандарту» діаметром 1 м та 1,5 м.

Продукція з бетону та залізобетону сертифікована за системою менеджменту якості ISO 9001:2009. Найголовніша вимога до залізобетону, якій повністю відповідає продукція ТМ «Бетон від Ковальської» – це точність виготовлення на сучасному рівні. Підтвердженням цього є зведені з використанням нашої продукції НСК «Олімпійський» та міжнародний пасажирський термінал «А» аеропорту «Жуляни». Сучасні спортивні споруди, приурочені до чемпіонату Європи з футболу, були високо оцінені комісією у складі іноземних експертів.

Досвід і знання фахівців, які працюють на підприємствах «Ковальської», дозволяють реалізовувати проекти будь-якого інженерного задуму. «Ми не обмежені у виробничих можливостях і ще не зустрічали замовлень, які б не змогли виконати: чим складніше, тим цікавіше» – відповідають наші спеціалісти.