This version of the page http://kovalska.com/ua/suchasni-budivelni-sumishi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
Сучасні будівельні суміші | ПБГ Ковальська
  • ua
  • ru
  • en

Сучасні будівельні суміші

 

Сучасні будівельні суміші Siltek – це комплекс надсучасних технологій, матеріалів та обладнання, що забезпечують ефективність будівництва, довгий строк експлуатації, простоту та економічність використання.

Продукція ТМ Siltek – поєднання високої якості, зручності застосування та екологічності.

За п’ять років підприємство «Термінал-М» увійшло до числа лідерів з виробництва будівельних сумішей і зарекомендувало себе як надійного партнера та виробника високоякісної продукції.

Чітка організація виробничого процесу та впровадження передових новітніх технологій, постійне удосконалення рецептур та оновлення асортименту нашої продукції, а також налагоджена співпраця з надійними споживачами і постачальниками повністю відповідають поєднанню сучасного європейського рівня і кращих традицій вітчизняного виробництва.

Понад 150 працівників підприємства є висококваліфікованими професіоналами своєї справи. Наш досвід та професійність у сфері виробництва і застосуванні будівельних сумішей, постійний аналіз потреб будівельної галузі дають нам можливість задовольнити найбільш високі потреби споживачів і зробити їхню працю більш ефективною. І це є одним з найголовніших наших пріоритетів.