This version of the page http://kovalska.com/ua/socialna-vidpovidalnist (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
Соціальна відповідальність | ПБГ Ковальська
  • ua
  • ru
  • en

Соціальна відповідальність

Група «Ковальська» - об’єднання великих бюджетоутворюючих виробничих компаній, що створює нові робочі місця, реалізує проекти соціальної інфраструктури, роблячи тим самим внесок у підвищення соціальних стандартів України.

Ми розуміємо, що успіх бізнесу прямо залежить від кваліфікованих і професійних кадрів. Тому підтримуємо молодих спеціалістів, яких готують кращі профільні ВНЗ країни, надаємо можливість отримати практичні навички на підприємства Групи під час навчання та працевлаштовуємо кращих студентів.

Водночас ПБГ «Ковальська» забезпечує соціальні гарантії своїм співробітникам, підримує діяльність профспілок та рівень умов екологічної безпеки та охорони праці на рівні міжнародних стандартів ISO та OHSAS.

Ми підтримуємо соціальні ініціативи, спрямовані на покращення майбутнього для нових поколінь. За безпосередньої участі ПБГ «Ковальська» майданчики для відпочинку та ігрові зони з'явилися у парку Нивки та у парку ім. Рильського.