This version of the page http://kovalska.com/ua/nezalezhna-ekspertiza-itc (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
Незалежна експертиза ІТЦ | ПБГ Ковальська
  • ua
  • ru
  • en

Незалежна експертиза ІТЦ

Інноваційно-технологічний центр виконує ряд функцій з розробки, вдосконалення рецептур бетонних сумішей, розчинів різного призначення, у тому числі дорожніх та архітектурних бетонів, бетони для вертикальних конструкцій, промислових підлог, виробів напівсухого вібропресування тощо.

Також тут здійснюється комплексне дослідження властивостей будівельних матеріалів, за допомогою інноваційних рішень вирішуються складні задачі, що виникають в сучасному будівництві.

Інноваційно-технологічний центр Групи «Ковальська» для своїх клієнтів пропонує ряд послуг, що включають в себе розробку під індивідуальне замовлення рецептур, проведення науково-дослідних експертиз, написання технологічних регламентів, надання висновків рекламацій.  

Надсучасне обладнання, що використовується в ІТЦ має повний комплекс приладів, що дозволяє здійснювати механічні та інші  випробування за всіма важливими параметрами: визначати модуль пружності, реакцію виробів на стиск та вигин. Також проводити усадочні випробування, випробування на стійкість до температур, швидкість перемішування та температуру вологості.

Все це забезпечує якісний вхідний та вихідний контроль сучасних будівельних матеріалів, зокрема товарних бетонів, залізобетонних конструкцій, а також вібропресованих бетонних виробів.

Наші фахівці радо нададуть консультації стосовно усіх видів продукції для проектів будь-якого рівня складності, підібравши найоптимальніше рішення

Контакти:

Начальник Інноваційно-технологічного центру
Попруга Петро Вікторович

Тел. (044) 430-42-23