This version of the page http://kovalska.com/ua/konstruktivniy-zalizobeton (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
Конструктивний залізобетон | ПБГ Ковальська
  • ua
  • ru
  • en

Конструктивний залізобетон

 

Технологія зведення споруд каркасного типу зі збірного залізобетону в сучасному будівництві є перспективною та має багато сфер застосування.

Стрімкий розвиток будівельних технологій (систем кріплення опалубки, армування), що використовуються при виготовленні збірних залізобетонних конструкцій, дає можливість будувати об’єкти складних архітектурних форм, різних за висотністю і призначенням.

Збірні залізобетонні конструкції сьогодні використовують при зведенні споруд промислового, торговельно-розважального та спортивного призначення, а також логістичних центрів.

Основними перевагами застосування збірних залізобетонних конструкцій для будівництва споруд каркасного типу є:

• довільне планування площі каркасної споруди;

• скорочені терміни монтажу з відсутністю електрозварювальних робіт;

• відсутність потреби у додатковому опорядженні залізобетонних елементів каркасу;

• забезпечення протипожежних вимог до конструкцій без додаткових спеціальних заходів зі збільшення вогнестійкості;

• низькі витрати на підтримку технічного стану споруди впродовж її експлуатації;

• гарантована якість конструкцій заводського виробництва;

• можливість проведення монтажних робіт за низьких температур;

• мінімальна матеріалоємність конструкцій за рахунок індивідуального підходу при розрахунках.

Головним підприємством Групи «Ковальська» з виробництва елементів конструктивного залізобетону для зведення каркасних споруд є ТОВ «Бетон Комплекс», на якому налагоджено випуск повного асортименту продукції.

Міцність бетонних та залізобетонних виробів, що виготовляються на підприємстві, зумовлена не тільки високоякісними властивостями сировинних матеріалів, а й різноманітністю технологічних прийомів, здійснених на всіх стадіях виробництва. Одним з етапів контролю якості є тісна співпраця з Науково-дослідним інститутом будівельних конструкцій «НДІБК» щодо питань перевірки готової продукції на граничні навантаження та випробувальним центром «ТЕСТ» щодо визначення меж вогнестійкості. За результатами випробувань конструкції, виготовлені підприємствами Промислово-будівельної групи «Ковальська», відповідають об’єктам будівництва І та ІІ ступенів вогнестійкості. Продукція в повному обсязі сертифікована відповідно до міжнародних стандартів ДСТУ ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008). Національним органом сертифікації за системою УкрСЕПРО.

Постійний розвиток і вдосконалення технологій виробництва, а також незмінна увага компанії до вимог і тенденцій будівельного ринку – гарантують високу якість продукції. Всі конструкції виготовляються відповідно до державних будівельних норм: ДСТ Б В.2.6-2:2009 «Вироби бетонні та залізобетонні. Загальні технічні умови» і сертифікуються Державним комітетом України з питань технічного регулювання та споживчої політики, ДСТУ Б В.2.6-132:2010 «Фундаменти залізобетонні збірні під колони каркаса міжвидового застосування для багатоповерхових будівель», ДСТУ Б В.2.6-67:2008 «Балки кроквяні і підкроквяні залізобетонні».

Перевірка якості продукції ПБГ «Ковальська» проходить суворий систематичний контроль на всіх етапах виробництва: від видобування сировини до відвантаження готової продукції. Вхідний, операційний та вихідний контроль відбувається згідно з вимогами нормативно-технічної документації.

Для залізобетонних конструкцій використовуються бетонні суміші наступних класів:

– за міцністю від В25 до В60;

– за морозостійкістю від F200 до F300;

– за водонепроникністю від W4 до W12.

Наявність власного автопарку дозволяє ПБГ «Ковальська» оперативно доставляти замовлені залізобетонні вироби практично у будь-яку точку України. При будівництві каркасних споруд вчасна доставка є запорукою безперервного процесу будівництва, адже монтаж конструкцій на об’єкті виконується з «коліс», тобто без використання проміжних складів. Кожен вид продукції представлений робочими характеристиками, які дають змогу детальніше дізнатися про типорозміри, характеристики виробів, а також максимально допустимі значення постійних і тимчасових навантажень. Графіки робочих характеристик дають змогу, знаючи навантаження на конструкцію, визначити робочий переріз і довжину потрібного виробу. Конструювання і розрахунок збірних залізобетонних виробів виконані відповідно до державних будівельних норм за допомогою розрахункових програмних комплексів. Для кожного проекту індивідуально виконується детальний розрахунок всіх елементів конструкцій, розглядаються також будь-які нестандартні потреби. Вирішити технічні питання Вам з радістю допоможуть фахівці Промислово-будівельної групи «Ковальська».

ПБГ «Ковальська» пропонує своїм клієнтам наступні види транспортування залізобетонних конструкцій:

- Автоперевезення залізобетонних виробів 20-тонними напівпричепами (вироби, довжина яких перевищує 20 м, транспортуються спеціальним автомобільним транспортом).

- Перевезення водними шляхами – виконуються баржами, що дають змогу одночасно перевозити до 800 тонн виробів, а це близько 40 одиниць.

Сьогодні підприємство «Бетон Комплекс» з гордістю може представити найбільш вагомі об’єкти, які були реалізовані завдяки поставкам високоякісної залізобетонної продукції власного виробництва: торгові комплекси «Метро Кеш енд Керрі», «Екомаркет», торгово-розважальні центри «Екватор», «Караван», виробничо-складські комплекси, логістичні комплекси, комплекс будинків і споруд для обслуговування міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) та багато інших.