This version of the page http://kovalska.com/ua/komerciyna-neruhomist (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
Комерційна нерухомість | ПБГ Ковальська
  • ua
  • ru
  • en

Комерційна нерухомість

 

ЖК Зелений острів

Житловий комплекс «Зелений острів» знаходиться близько до центру Києва, поруч із проспектом Перемоги, біля затишного парку «Нивки». «Зелений острів» має власну закриту територію, цілісний комплекс в єдиному стилі, який формують три сучасних будинки. Зручна транспортна розв'язка на проспект Перемоги та вул Теліги. 15 хвилин від метро «Берестейська».

ЖК Будинок на Пчілки

Житловий комплекс на вулиці Олени Пчілки, 5, зведений поблизу метро «Позняки», увібрав все найкраще, щоб створити максимально зручні умови для кожного мешканця.

ЖК Діброва

Кожен мріє жити і вести власну справу у місці, наповненому затишком, комфортом та гармонією. Багатоповерховий сучасний будинок по вул. Левітана, 3, що розмістився у Голосіївському районі Києва, втілив ці мрії в реальність.

ЖК по вул Закревського, 93-А

Житловий комплекс на вул. Закревського, 93-А є першою новобудовою нового мікрорайону із покращеною інфраструктурою, що відповідає найсучаснішим вимогам якісного життя.

 

Комплекс на вул. Закревського

Прибудований комплекс нежитлових приміщень за адресою вул. Закревського, 93-А надає всі можливості для розвитку бізнесу у новому мікрорайоні масиву Троєщина.

 

Комплекс на вул. Касіяна

Триповерхова будівля із власним підземним паркінгом має повний пакет документів на право власності, прямий виїзд до проспекту академіка Глушкова, Кільцевої дороги і входить до складу заселеного багатосекційного житлового комплексу «Жокей», введеного в експлуатацію в 1 кв. 2008 р.