This version of the page http://kovalska.com/ua/betoni-ta-betonni-sumishi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-29. The original page over time could change.
Бетони та бетонні суміші | ПБГ Ковальська
  • ua
  • ru
  • en

Бетони та бетонні суміші

 
«Бетон від Ковальської» – лідер на 100%

ТМ «Бетон від Ковальської» – яскравий приклад будівельного епосу на вітчизняному ринку. Вже понад 10 років бренд відповідає усім показникам лідера у сфері виробництва якісного бетону: понад 1500 рецептур, 20 бетонозмішувальних вузлів, 7 цехів та полігонів з виробництва ЗБВ, понад 600 автобетонозмішувачів, десятки видів спеціальної техніки.

Під брендом об’єднано 8 потужних заводів, які входять до Промислово-будівельної групи «Ковальська». На підприємствах впроваджена унікальна система автоматизації виробничого процесу, використовується обладнання світових компаній та власна сировинна база, сучасні хімічні та мінеральні домішки провідних європейських виробників, що дозволяє виготовляти бетони преміум-класу. Всебічний контроль (вхідний, операційний та вихідний) за якістю сировини і продукції на всіх етапах виробництва здійснюється власними лабораторіями та службами якості заводів за міжнародними стандартами.

Завдяки сучасній транспортній політиці на підприємствах і переходу до повного логістичного обслуговування клієнта, заводи Групи «Ковальська» вийшли на європейський рівень якості надання послуг доставки. Власний парк спецтехніки та розвинена мережа виробничих підприємств дозволяє забезпечити своєчасну доставку бетону по Києву та Київській області по оптимальних маршрутах. Замовник може не хвилюватися за надійність і безпеку перевезення вантажу, адже автомобільний парк «Ковальської» постійно оновлюється і проходить відповідну перевірку до сучасних технічних вимог.

Вже понад 70% об’єктів Києва зведено із використанням «Бетону від Ковальської». Серед них житлові комплекси «Новопечерські липки», «Паркове місто», «Ізумрудний», «DiplomatHall», Зелений острів», готелі «Hyatt Regency Kyiv», «Прем'єр Палас», Свято-Воскресенський Кафедральний собор Української православної церкви, велика кількість гіпермаркетів та торгово-розважальних центрів.


Нині, за участю «Бетону від Ковальської», ведеться будівництво таких масштабних проектів, як торговельно-розважальні центри Respublika Mall, Lavina, Mall Block Buster, проводиться реконструкція Поштової площі та набережної Дніпра, зводиться найвищий у Європі бізнес-центр Sky Towers, будується житловий комплекс стандарту «комфорт-клас» – «Зелений острів-2», та ряд інших промислових і соціальних об’єктів.

Імідж Групи «Ковальська» – понад 50 років бездоганної репутації. А тому дотримання європейських стандартів якості та безпеки продукції є однією з найважливіших вимог у виробництві.

«Бетон від Ковальської» – будуємо вічне!