This version of the page http://khoda.gov.ua/volonter-ce-stan-dushi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-27. The original page over time could change.
«Волонтер- це стан душі»

«Волонтер- це стан душі»

06.12.2016 10:26:44

5 грудня 2016 року в кіноконцертному залі «Ювілейний» відбувся урочистий захід з нагоди Міжнародного дня волонтера за участю першого заступника голови обласної державної адміністрації Січової Валентини Іванівни, яка від щирого серця привітала та висловила велику вдячність за небайдужість, патріотизм, турботу і опіку волонтерів за долю захисників нашої держави.Найбільш активних учасників волонтерського руху на Херсонщині було нагороджено Почесною грамотою та Подяками голови обласної державної адміністрації.

Низьким уклоном завдячила Валентина Іванівна кожному волонтеру за невимірну допомогу захисникам України та мирним мешканцям які опинилися в зоні бойових дій та наголосила, що «волонтери – це люди, для яких чужої біди не буває, саме волонтерство дає нам зрозуміти, що ми зможемо все, якщо об’єднаємо наші зусилля і якщо спрямуємо їх на одну мету»

Корисні посилання