This version of the page http://opora.org.ua/395-rehiony/kyiv (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-26. The original page over time could change.
Головна — ОПОРА - Громадянська мережа - вибори в Україні - вибори в Украине - Election in Ukraine
  • English

Економимо в квартирі та модернізуємо будинок: зустріч з активістами ОПОРИ

23 червня відбулась чергова зустріч із тимчасово безробітними. Цього разу інформацію про правила енергоощадності та про переваги встановлення лічильників для раціонального споживання комунальних послуг дізналися клієнти Солом’янського центру зайнятості.

Детальніше...

 

Клієнти Голосіївського центру зайнятості дізналися, як зекономити на комунальних платежах

22 червня у приміщенні Голосіївського районного центру зайнятості відбулася інформаційна зустріч на тему «Залиш гроші в гаманці». Захід організувала Громадянська мережа ОПОРА для осіб, що втратили роботу та шукають нове місце працевлаштування.

Детальніше...

 

У столичному центрі зайнятості бесідували про енергоефективність

21 червня активісти Громадянської мережі ОПОРА організували для клієнтів Солом’янського районного центру зайнятості інформаційну зустріч на тему «Корисні поради з економії енергоресурсів».

Детальніше...

 

Тест на енергетичну ефективність парламенту: чи зможуть депутати ухвалити закони, потрібні кожному місту?

21 червня в Українському Кризовому Медіа Центрі відбувся круглий стіл «Тест на енергетичну ефективність парламенту: чи зможуть депутати ухвалити закони, потрібні кожному місту?». Напередодні розгляду у Верховній Раді проектів законів «Про енергетичну ефективність будівель» (друге читання) та «Про комерційний облік комунальних послуг» (повторне друге читання) народні депутати, представники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), експертного середовища та громадськості обговорили важливість прийняття законопроектів «пакету енергоефективності».

Детальніше...

 

Сміття завжди і всюди: чи існує вихід зі стихійних пасток?

Тема сміття в Україні влітку стає особливо актуальною. Насамперед, це пов’язано з тим, що жителі міст мають змогу «насолоджуватись» гнилими запахами сміттєвих полігонів неподалік. Саме це для більшості громадян є аварійним сигналом, що нагадує про проблему твердих побутових відходів.

Детальніше...

 

Чіткі цілі та поступові зміни – запорука успіху ОСББ

Ще два роки тому мешканці навіть не думали про капітальний ремонт, утеплення та встановлення ІТП, бо на тому момент сума їхнього боргу перед «Київенерго» становила 500 тис. грн. Сьогодні ж співвласники впевнено управляють будинком та поступово його модернізують.

Детальніше...

 

У Київському міському центрі зайнятості говорили про енергоефективність

16 червня активісти Громадянської мережі ОПОРА організували для клієнтів Солом’янського районного центру зайнятості інформаційну зустріч «Енергоефективність – крок до економії».

Детальніше...

 

Чи потрібні новобудові енергоефективні заходи?

Придбавши квартиру у щойно побудованій багатоповерхівці, більшість мешканців очікує максимального комфорту та мінімального втручання. Проте не варто забувати, що за новим будинком потрібно так само доглядати, як і за давно введеним у експлуатацію. Якщо ви хоче не тільки зберегти комфорт у новобудові, а й покращити її характеристики, варто об’єднуватись та самостійно управляти житлом.

Детальніше...

 

ОПОРА наполягає на якнайшвидшому продовженні Програми “теплих кредитів”

Громадянська мережа ОПОРА в черговий раз закликає Уряд бути послідовним у своїх обіцянках щодо побудови енергонезалежної України та забезпечити належне фінансування єдиної державної Програми стимулювання впровадження заходів з енергозбереження у житловому фонді.

Детальніше...

 

Громадянська мережа ОПОРА закликає Мінрегіон скасувати зміни до Типового статуту ОСББ, що звужують права співвласників

Громадянська мережа ОПОРА закликає Мінрегіон скасувати наказ №67 в частині обов’язковості повідомлення співвласників про рішення загальних зборів ОСББ особисто під розписку, або рекомендованим листом. Ми констатуємо, що зміни, внесені Мінрегіоном, звужують права співвласників, чим порушують Конституцію України.

Детальніше...

 
 

Анонс подій

  • 15 червня 2017Експерти ОПОРИ навчать народних депутатів та їхні команди звітувати перед виборцями

 

Статті/блоги

  • 22 червня 2017Анастасія РомазоваОСББ «Лисяка, 22»: успішний досвід у програмах співфінансуванняХоч ОСББ «Лисяка, 22» і молоде об’єднання, проте вже може поділитись досвідом участі у програмах співфінансування. Про історію будинку Громадянській мережі ОПОРА розповів голова правління Олексій Колесник.  
  • 21 червня 2017Дмитро КузнєцовСміття завжди і всюди: чи існує вихід зі стихійних пасток?Тема сміття в Україні влітку стає особливо актуальною. Насамперед, це пов’язано з тим, що жителі міст мають змогу «насолоджуватись» гнилими запахами сміттєвих полігонів неподалік. Саме це для більшості громадян є аварійним сигналом, що нагадує про проблему твердих побутових відходів.  
Усі статті

Регіональні сайти

ОПОРА - Львів
ОПОРА - Рівне
ОПОРА - Вінниця
ОПОРА - Чернівці
ОПОРА - Черкаси
ОПОРА - Ужгород

© Громадянська мережа ОПОРА 2006-2015