This version of the page http://www.farmak.ua/news?year=2016 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-26. The original page over time could change.
Новини | Фармак
Ми для Вас та Вашого здоров’я!
Новини
За усі роки
  • За 2017 рік
  • За 2016 рік
  • За 2015 рік
  • За 2014 рік
  • За 2013 рік
  • За 2012 рік
  • За 2011 рік
  • За 2010 рік
  • За 2009 рік
  • За 2008 рік
  • За 2007 рік
  • За 2005 рік
  • За рік
Завантажити
прес-кіт
Підписатися
на RSS канал

ПАТ «Фармак» отримав GMP сертифікат на виробництво АФІ у м.Шостка

В рамках підтримання відповідності фармацевтичної системі якості згідно з національними та Європейськими вимогами GMP, компанія «Фармак» успішно пройшла інспектування з боку Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками на виробництві у м.Шостка.

Маленькі фармаківці продемонстрували спортивну міць на олімпіаді «Ми – чемпіони!»

Юні фармаківці – діти працівників компанії «Фармак» - продемонстрували спортивну міць на міжкорпоративних дитячих змаганнях «Ми – чемпіони!», організаторами яких виступило товариство «Ліга Спорт». В змаганнях брали участь 7 дитячих команд «Фармак». Дві з них – вийшли до фіналу.

Проект «Прийомні онуки» був відзначений на міжнародному рівні

Соціальний проект компанії «Фармак», спрямований на підтримку одиноких довгожителів, - «Прийомні онуки» отримав визнання на міжнародному конкурсі соціальних проектів ICSR, організованому турецьким представництвом Всесвітньої федерації підприємців та молодих професіоналів (JCI – Junior Chamber International) спільно з ООН.

«Фармак» розширює території продаж

Розширюючи території продаж, "Фармак" має намір вивести у партнерстві на ринок США стратегічні препарати. Саме тому у листопаді 2016 року "Фармак" став членом організації DCAT. Drug, Chemical & Associated Technologies. Association (DCAT).

«Фармак» провів ІV науково-практичну конференцію Школи молодих науковців

ПАТ «Фармак», провів ІV науково-практичну конференцію Школи молодих науковців «Фармак» - «НАУКА ТА СУЧАСНЕ ФАРМАЦЕВТИЧНЕ ВИРОБНИЦТВО». Фахівці компанії поділилися з колегами та гостями заходу власними надбаннями та досвідом у вирішенні питань, пов’язаних з діяльністю підприємства.

На ПАТ «Фармак» відбулася друга науково-практична конференція «Інтелектуальна власність і фармацевтична промисловість»»

На початку грудня в компанії «Фармак» пройшла друга науково-практична конференція на тему «Інтелектуальна власність і фармацевтична промисловість». Захід відбувся за сприяння Державної служби інтелектуальної власності та Українського інституту інтелектуальної власності.

«Фармак» став членом центру «Розвиток КСВ» в Україні

Компанія «Фармак» приєдналась до Центру «Розвиток КСВ» – найбільшої в Україні експертної спільноти соціально відповідального бізнесу.

ПАТ «Фармак» став членом спільноти ISPOR

У листопаді 2016 року «Фармак» став членом International Society for Pharmacoeconomics and Outcomes Research — ISPOR. Організація ISPOR сприяє втіленню в світову практику охорони здоров’я результатів фармакоекономічних досліджень (наукові дослідження, що оцінюють вплив на охорону здоров’я пацієнта, включаючи результати клінічних та економічних випробувань).

«Фармак» провів освітній захід- «Школа МРТ»

Лідер вітчизняної фармацевтичної галузі компанія «Фармак», провела дводенну науково-практичну конференцію для лікарів радіологів - «Школа МРТ «Фармак» 2016». Це п’ятий захід такого формату, організований компанією «Фармак».

Більше новин