This version of the page http://qpp.com.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-20. The original page over time could change.
Новини
+38 (067) 443-41-44 Kyivstar +38 (073) 401-68-90 Life +38 (050) 906-19-64 Vodafone
0

Новини

Порошок без фосфатів: екологічно чистий миючий продукт

Кожен з нас хоч щось та чув про безфосфатні порошки. Але що це таке, і якої шкоди завдають фосфати - знають далеко не всі. Давайте спробуємо розібратися.

Детальніше

ЯК ВИБРАТИ ПРОКЛАДКИ: ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ

Одне з найважливіших винаходів минулого століття - це, звичайно ж, прокладки, які зробили життя всіх жінок легше в рази. Як правильно вибрати прокладки для "цих самих" днів - читай в нашому матеріалі.

Детальніше

ЯК ПРАВИЛЬНО ЧИСТИТИ ЗУБИ

А Ви правильно чистите зуби? 
Така звичайна процедура, як чищення зубів - адже ми робимо її кожен день і майже автоматично - може бути набагато ефективніше.
Якщо, звичайно, робити все правильно.

Детальніше

МІФИ ПРО ПРАННЯ

Прання завжди вважалося процесом трудомістким і тривалим. Сьогодні, з приходом пральних машин процес прання доведений до автоматизму і займає не більше 2х годин, але, незважаючи на це, існує безліч міфів, в які продовжують вірити сучасні господині.


Детальніше

ЯК ВИБРАТИ ПІДГУЗНИКИ ДЛЯ ДИТИНИ: ВАЖЛИВІ ПАРАМЕТРИ

Підгузки для дітей розрізняються за розміром (вагою дитини), фасоном і ціною. Як вибрати дитині хороший підгузник? Перед першим походом в магазин постарайтеся зібрати якомога більше інформації.

Детальніше

ЯК ВИБРАТИ ЗАСІБ ДЛЯ РУЧНОГО МИТТЯ ПОСУДУ?

У рекламі засоби для миття посуду виглядають паличкою-виручалочкою для домогосподарок: одна крапля відмиває гори тарілок, а шкіра рук навіть після усунення наслідків банкету залишається м'якою і шовковистою.

Детальніше