This version of the page http://qdc.com.ua/ukr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-20. The original page over time could change.
Головна сторінка
Забули свій пароль?

Новини

ТОВ «Центр розвитку якості» отримав визнання в Національному агентстві з акредитації України
20.04.2017
Новый стандарт ISO 9001:2015– основа для внедрения интегрированной системы менеджмента в организации
19.05.2016


конференция качества аутсорсинг анализ iso iec качество безопасности та консалтинг центр организации обучение конкурентоспособность автоматизация менеджмента системы исм iso 9001 IT поддержка iso эффективности управления 9001 2015 сертификации розвитку якості компании персонала должностная инструкция внедрения

ТОВ «Центр розвитку якості» - це молода компанія, що динамічно розвивається. Нашою діяльністю є сприяння підприємствам всіх форм власності в підвищенні ефективності діяльності в досягненні максимальних економічних результатів.

В нашій роботі  ми, перш за все, керуємося такими принципами:
•    Орієнтація на завдання та побажання Клієнта
•    Комплексний підхід до вирішення поставлених завдань
•    Професіоналізм і компетентність.

Ми хочемо показати Клієнту, що саме його компанія є успішною і прибутковою, і з нашою допомогою він в силах отримати бажані результати. Ми можемо вирішити масу питань і проблем, які здавалися нерозв'язними, швидко і якісно!
Колектив нашої компанії вдячний нашим клієнтам за високу оцінку нашої праці і відкрито заявляємо, що їх благополуччя, зростання і стабільність є основними критеріями оцінки нашої праці.

Детальніше...