Готель "Вілла Мілена"

Вілла «Мілена» в Карпатах — це море позитивних емоцій від відпочинку в одному з найкрасивіших куточків українських гір за прийнятного рівня витрат. Вілла складається з плеяди окремих дерев’яних котеджів, сповнених домашнім затишком та комфортом.

В інтер’єрі номерів все максимально просто, але завдяки присутності натурального дерева, кімнати наповнені позитивом та теплом.

Вілла «Мілена» пропонує до Ваших послуг справжню домашню українську кухню. В розпорядженні вілли є власне сільське господарство, а це означає, що Ви смакуватимете тільки найкорисніші страви. В «Мілені» подбали про Ваш активний відпочинок і взимку, і влітку, і в міжсезоння.

У Вас є можливість взяти напрокат гірськолижне спорядження або велосипед, покататися на конику або ж завітати в сауну з басейном, зіграти матч в настільний теніс або в партію більярду.

Для Вашої максимальної зручності Вілла «Мілена» також пропонує: безкоштовний доступ до мережі Інтернет (Wi-Fi), послуги пральні, супутникове телебачення, трансфер з Івано-Франківська або Львова, номери для тих, хто не палить, а також розміщення тих, хто завітав з домашніми тваринами.

Типи номерів

Економ

максимум 2 гостей

Стандарт

максимум 2 гостей

Напівлюкс

максимум 2 гостей

Півлюкс покращений

максимум 2 гостей

Мансардний 3-місний

максимум 3 гостей

Мансардний 2-місний

максимум 2 гостей

Котедж на 2 номери

максимум 6 гостей

Зручності в готелі

Wi-Fi

трансфер

кафе

сауна

організація активного відпочинку

організація екскурсій

паркінг

прокатний пункт Г/Л спорядження

бесідка

мангал

Організація харчування

більярд

спосіб оплати безготівковий

споcіб оплати готівковий

Відгуків про цей готель ще немає