Готель "Ведмежий Двір"

«Ведмежий двір» - садиба з комфортабельними номерами, банею, сауною, басейном, гарячою бочкою, масажним кабінетом, кафе-рестораном. На зміну міській метушні Ви отримаєте затишок, комфорт, бадьорий настрій та смачну домашню їжу.

Готельний комплекс «Ведмежий двір» знаходиться в селі Паляниця, в декількох кілометрах (4.5 км.) від відомого гірськолижного курорту «Буковель». Зручне місцезнаходження створило ідеальні умови для відпочинку. Гостинний двір входить до мережі міні-готелів «Велика Ведмедиця».

«Ведмежий двір» - готельний комплекс, що складається з трьох корпусів. В першому знаходиться ресепшн та номера «напівлюкс з балконом» та «панорамний люкс». В другому корпусі розташовані номера «стандарт». Третій - займає обідня зала, в котрій після цікавих мандрівок є нагода замовити обід чи вечерю. Також тут розташовані номера «напівлюкс». В деяких номерах передбачено додаткове місце. На території внутрішнього двору: літня тераса, альтанки, мангал, барбкею, басейн, гаряча бочка, спа (сауна, баня, масажний кабінет).

Кожен номер садиби має двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, тумби, шафу-купе, тумбу під валізи, холодильник, телевізор зі супутниковим ТВ. В номерах напівлюкс безкоштовні чай/кава. У ванній кімнаті є необхідні засоби (рушники, косметичний набір, тапочки (в номерах першого корпусу)).

Харчування можливе у кафе гостинного двору. На нульовому поверсі третього корпусу розташовано кафе, де готують напрочуд смачні домашні страви. У свята грає жива музика, проводяться шоу-програми. Чудове місце для зустрічі Нового року, Різдва Христового.

Типи номерів

Напівлюкс корпус 1 № 7

максимум 2 гостей

Люкс-студія корпус1

максимум 2 гостей

Напівлюкс, категорія 1, корпус1 (№4, №5, №8)

максимум 2 гостей

Напівлюкс категоія 1 корпус1 (№ 3)

максимум 2 гостей

Стандарт корпус2

максимум 2 гостей

Напівлюкс 2-ї категорії корпус 3 (№19, №20, №23)

максимум 2 гостей

Напівлюкс 2-ї категорії, корпус 3 (№18, №21, №22)

максимум 2 гостей

Напівлюкс Мансарда, кат 2, корпус 3

максимум 2 гостей

Напівлюкс 2-ї категорії корпус 3 (№17)

максимум 2 гостей

Зручності в готелі

трансфер

кафе

організація активного відпочинку

організація екскурсій

паркінг

прокатний пункт Г/Л спорядження

бесідка

мангал

спосіб оплати безготівковий

споcіб оплати готівковий

Відгуків про цей готель ще немає