Гаряча лінія:    0 800 300 545
UARUEN
Особистий кабінет

Кіровоградська дирекція

  • загальна інформація
  • керівництво
  • новини
  • передплата періодичних видань

 

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» Кіровоградська дирекція

 


Українська пошта сьогодні – це єдина державна мережа поштового зв’язку, яка охоплює усі регіони, області і є найбільшим оператором на поштовому ринку держави.

Місією УДППЗ «Укрпошта» є надання споживачам високоякісних послуг у сфері поштового зв’язку, фізичної доставки поштових відправлень та товарів, фінансових, транспортних, рекламних, інформаційних та інших загальнодоступних продуктів. Підприємство обслуговує своїх клієнтів через єдину національну мережу поштового зв’язку та використовує цю можливість, розвіваючи нові продукти та служби, з метою зміцнення своїх послуг та довіри клієнта.

Кіровоградська дирекція є філіалом підприємства УДППЗ «Укрпошта». В своєму складі дирекція має відособлені структурні підрозділи: 7 центрів поштового зв’язку, 12 цехів обслуговування споживачів. В області налічується 506 об’єктів поштового зв’язку, 423 з яких – сільські, 81 – міські, 2 – пунктів поштового зв’язку.

Керівництво

В.о. директора
Протасов Сергій Вікторович
особистий прийом громадян
1-й, 3-й четвер місяця з 14:00 до 17:00
тел. 0522 35-87-00
______________________________________________________

В.о. заступника директора
Капустіна Тетяна Олександрівна
тел. 0522-35-87-13

Примітка: особистий прийом громадян здійснюється за попереднім записом за тел. (0522) 35-87-00

Інформація про закупівлі

У відповідності до Закону України «Про особливості здійснення державних закупівель в окремих сферах господарської діяльності» та Роз‘ясненням Міністерства економічного розвитку і торгівлі України про застосування положень вказаного Закону до закупівель товарів робіт та послуг Українським державним підприємством поштового зв‘язку «Укрпошта» №3302-04/23577-12 від 18.07.2012р., УДППЗ «Укрпошта» без проведення процедур, передбачених Законом України “Про здійснення державних закупівель” має здійснювати закупівлі товарів, та послуг вартість яких не перевищує 5 млн.грн та робіт, вартість яких не перевищує 10 млн. грн., а також товарів, що закуповуються для перепродажу третім особам, за умови, що УДППЗ «Укрпошта» не займає монопольне становище щодо цих товарів на ринку.

З метою дотримання основних принципів здійснення державних закупівель, закріплених Законом України “Про здійснення державних закупівель”, а саме: добросовісна конкуренція серед учасників, максимальна економія та ефективність, відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель, недискримінація учасників, об’єктивна та неупереджена оцінка пропозицій конкурсних торгів, запобігання корупційним діям і зловживанням, відповідно до Положення про проведення конкурсу з визначення постачальників (виконавців) при здійсненні УДППЗ «Укрпошта» закупівель товарів, робіт та послуг без застосування процедур, передбачених Законом України «Про здійснення державних закупівель» УДППЗ «Укрпошта» у цьому розділі розміщує інформацію про заплановані закупівлі товарів робіт та послуг, що здійснюватимуться без проведення процедур, передбачених Законом України “Про здійснення державних закупівель”.

Суб‘єкти господарювання, що мають бажання взяти участь у конкурсі із визначення постачальників (виконавців) при здійсненні УДППЗ «Укрпошта» закупівель товарів, робіт та послуг без застосування процедур, передбачених Законом України «Про здійснення державних закупівель» мають подати конкурсну пропозицію у відповідності до запиту що оприлюднюється у цьому розділі.

№ з/п
Предмет закупівлі
Дата та час подання конкурсних пропоицій
Прімітка
Новини

Введення в обіг марки персоніфікованої за проектом «Власна марка» та переведення її в розряд філателістичної продукції
10.12.2015 вводиться в обіг та переводиться в розряд філателістичної продукції поштова марка персоніфікована № П-17 з купоном (купон призначений для друкування сюжетів на замовлення громадян або організацій). Поля маркового аркуша оформлюються зображенням, яке обирає замовник із каталога електронних зображень УДППЗ «Укрпошта», «Власна марка» або надається замовником, відповідно до вимог Положення реалізації поштової марки персоніфікованої «Власна марка»…
________________________________________________________

Прискорена пошта – доставка на завтра
Реагуючи на потреби своїх клієнтів, Укрпошта у 2015 році запровадила нову послугу швидкісної доставки відправлень «Прискорена пошта» в межах обласних центрів, міста Києва та між ними…
___________________________________________________________________

Подаруй дитині радість читання!
В рамках передплатної кампанії на 2016 рік, Укрпошта закликає всіх небайдужих до проблеми соціального сирітства в Україні долучитися до добрих справ…
__________________________________________________________

Укрпошта запускає «Пошту Українського Діда Мороза»
25 листопада 2015 року на прес-брифінгу в Українському кризовому медіа центрі Укрпошта офіційно оголосила про урочисте відкриття масштабного новорічного проекту – «Пошта Українського Діда Мороза»…
__________________________________________________________

З Днем незалежності України
Колектив Кіровоградської дирекції УДППЗ “Укрпошта” привітав мешканців міста з Днем незалежності України…
______________________________________________

Відкритий лист Укрпошти до Національної телекомпанії України та Радіо Свобода
02 липня 2015 року на Першому національному каналі в ефірі програми «Схеми» вийшов сюжет «Корупція поштою», в якому йдеться про нібито завдані “Укрпошті” збитки в розмірі 2 млн грн при продажу валюти через Авант-банк. Відео з цією програмою з’явилося також на сторінці Радіо Свобода в мережі Інтернет та сервісі YouTube…
________________________________________________________
У Голованівську вміють добре працювати!
Переможці акції «Сто газет – велосипед!» продовжують отримувати зароблені велосипеди. Минулого тижня представники «Нової газети» завітали до Голованівська.

Шановні передплатники!

З 20 квітня 2017 року в усіх відділеннях Укрпошти розпочинається приймання передплати на періодичні друковані видання на ІІ -ге півріччя 2017 рік.

Приймання передплати здійснюється в усіх операційних залах поштамтів, вузлів і відділень зв’язку, у пунктах приймання передплати, а також безпосередньо листоношею на доставній дільниці.

Передплата проводиться за тарифами, затвердженими наказом Міністерства інфраструктури України від 08.04.2017 року №137 “Про затвердження Тарифів на приймання й доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою” та відповідно до Закону України “Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів”.

Вартість приймання передплати (за 1 абонемент) в залежності від терміну становить:
– на 1 місяць – 1,48 грн.;
– на 2 – 3 місяці – 3,38 грн.;
– на 4 – 6 місяців – 4,10 грн.

На видання, що мають в каталозі позначку “**”, вказана кінцева передплатна вартість, яка визначена відповідно до Закону України “Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів” і вже враховує як вартість видання з доставкою, так і вартість приймання передплати.

Передплатна кампанія на друге півріччя 2017 року на видання загальнодержавної сфери розповсюдження за “Каталогом видань України на ІІ півріччя 2017 року” проводиться у термін до 15 червня 2017 року.

На місцеві видання (обласні, міські та районні) в строки, визначені згідно з укладеними з видавцями (редакціями) договорами, проводиться у термін до 25 червня 2017 року.

Проведення передплати з поточних місяців 2017 року на видання, які включені до Каталогу видань України на II півріччя 2017 року в обласних центрах і місті Києві до 15 числа, в інших населених пунктах до 10 числа включно кожного місяця, що передує передплатному.

Ознайомитись із передплатними каталогами Ви можете у будь-якому відділенні поштового зв’язку або на корпоративному сайті.

Чекаємо на вас у відділеннях поштового зв’язку та сподіваємося, що ви станете нашими постійними клієнтами.

Будьте разом з нами!

Каталог районних видань на ІІ-ге півріччя 2017 року

Каталог обласних видань на ІІ-ге півріччя 2017 року

Каталог місцевих періодичних видань на 2017 р.

Каталог районних видань на 2017 рік

Каталог періодичних видань України на ІІ-ге півріччя 2017 рік

Каталог періодичних видань України на 2017 рік;

Каталог зарубіжних видань:

Розділ 1 “Видання зарубіжних країн”;

Розділ 2 “Видання органів науково-технічної інформації”;

Розділ 3 “Електронні видання”.