This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/tehnologiyi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-16. The original page over time could change.
Технології - Вища освіта

Анонси

Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Технології

У Львові розпочався проект ДП НЕК Укренерго "Ukrenergo Laboratories"

В ніч з 10 на 11 червня у Великій сесійній залі старовинної Львівської ратуші відбулася найенергетичніша ніч міста. Захід став львівським початком молодіжного проекту “Ukrenergo Laboratories” – першого в Україні інкубатору ідей в енергетиці за ініціативи ДП “НЕК” Укренерго”.

Наносупутник розроблений студентами КПІ «PolyITAN-2-SAU» вийшов на орбіту

26 травня о 6 годині ранку за київським часом наносупутник «PolyITAN-2-SAU», який розробила команда науковців, викладачів і студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського, виведено на навколоземну орбіту.

КНУ імені Тараса Шевченка підписав договір із EPAM Systems

25 квітня 2017 року Київський національний університет імені Тараса Шевченка підписав Договір про співробітництво зі світовим лідером у сфері IT – компанією EPAM Systems.

Наносупутник розроблений у КПІ ім. Ігоря Сікорського відправлено в космос

18 квітня об 11.11 за місцевим часом з космодрому на мисі Канаверал (США)  стартувала ракета-носій американського консорціуму United Launch Alliance «Atlas V» з вантажним кораблем «Cygnus».

Корпорація IBM провела презентацію у КНУ імені Тараса Шевченка

10 березня за ініциативи кафедри комп’ютерної інженерії та «ТОВ ІВМ Україна» відбувся «День корпорації ІВМ на факультеті радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем».

КНУ імені Тараса Шевченка та компанія Huawei Ukraine підписали Меморандум про співпрацю

28 жовтня у Головному (Червоному) корпусі КНУ імені Тараса Шевченка було підписано Меморандум про розширення співпраці між університетом та відомою китайською компанією Huawei Ukraine.

Україна стала асоційованим членом Європейської організації ядерних досліджень (CERN)

Керівник постійного представництва України при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві Юрій Клименко передав лист про нотифікацію Угоди між Україною та Європейською організацією ядерних досліджень Генеральному директору CERN Фабіолі Джанотті сьогодні, 5 жовтня, у Женеві.

Вчені НТУ «ХПІ» розробили інноваційний індикатор грозової небезпеки

У Науково-дослідному і проектно-конструкторському інституті (НДПКІ) «Молнія» НТУ «ХПІ» представили прилад «IKC-1», який попереджає про високу ймовірність удару блискавки в місці спостереження.

У СумДУ відкрито навчальний центр веб- та мобільної розробки

Сьогодні, 15 липня, в Сумському державному університеті відкрито навчальний центр "Лабораторія сучасної веб та мобільної розробки MindK".

У НТУУ "КПІ" обговорили проблеми розвитку вітчизняного електротранспорту

Засідання круглого столу, присвяченого питанням розвитку вітчизняного електротранспорту, який було організовано 25 травня в НТУУ «КПІ», розпочалося просто неба.

У ЛНУ імені Івана Франка триває VІ Міжнародна науково-практична конференція FOSS LVIV-2016

Розробка й основні аспекти застосування вільного програмного забезпечення стали предметом обговорення в колі молодих і досвідчених програмістів, експертів і науковців, які зібрались 19 квітня у Львівському національному університеті імені Івана Франка для участі в уже шостій Міжнародній науково-практичній конференції FOSS LVIV-2016.

У ХПІ відкрили перший у Східній Україні Центр сучасних технологій

Учора на кафедрі матеріалознавства НТУ «ХПІ» дали старт референтного Центру сучасних технологій в металографії і матеріалознавстві.

Штучний інтелект склав вступні іспити в японський університет

Група учених з Японії створила програму для штучного інтелекту (ШІ), яка вперше змогла подолати тестовий бар'єр для вступу в японські виші.

Ректор НТУ «ХПІ» відкрив Першу всеукраїнську олімпіаду і форум з кібербезпеки

23 жовтня в Premier Palace Hotel Kharkiv стартувала Перша всеукраїнська олімпіада і форум з кібербезпеки HackIT – 2015. З вступним словом виступив ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол.

У НТУУ "КПІ" триває ІV Фестиваль інноваційних проектів "Sikorsky Challenge 2015"

13 жовтня у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відкрився ІV Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2015».

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...