This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/nauka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-16. The original page over time could change.
Наука - Вища освіта

Анонси

Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Наука

12 млн євро отримають 66 проектів українських науковців за програмою Горизонт-2020

66 проектів за участі українських вчених прийняті до фінансування в програмі Європейського Союзу Горизонт-2020 – їх бюджет становить близько 12 млн євро.

Розпочато практичне застосування Методики оцінювання ефективності діяльності наукових установ НАН України

Застосування Методики оцінювання ефективності діяльності наукових установ НАН України, створеної для незалежного й об’єктивного оцінювання наукових установ, є важливою складовою реформування діяльності Національної академії наук України.

В НТУУ «КПІ» триває П’ята міжнародна конференція «Інтелектуальні енергетичні системи – ESS’17»

6 червня в НТУУ «КПІ» розпочала роботу П’ята міжнародна конференція «Інтелектуальні енергетичні системи – ESS’17».

Лілія Гриневич вважає необхідним зменшити фінансування президії НАН України

На думку Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, проблема полягає в тому, що треба змінити підходи до фінансування НАН.

Обрано Науковий комітет Нацради з питань розвитку науки і технологій

Сьогодні, 30 травня 2017 року, було обрано перший склад Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій.

Науковці НУХТ опікуються створенням технологій оздоровчих продуктів

У Національному університеті харчових технологій (НУХТ) відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека».

Китай може надати інвестиції для реалізації інноваційних українських розробок, - Міносвіти

23 червня в Україні відбудеться засідання Україно-Китайської Підкомісії з питань освіти, на якій планує бути присутнім Міністр освіти Китайської Народної Республіки Баошен Чень.

У КПІ розпочала роботу Перша міжнародна науково-технічна конференція IEEE «Електротехніка та комп’ютерна інженерія»

29 травня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» розпочала роботу Перша міжнародна науково-технічна конференція IEEE «Електротехніка та комп’ютерна інженерія» («UKRCON 2017»).

Юристи Парламенту проти формування складу НАЗЯВО із доброчесних та незалежних кандидатів

Про це йдеться у висновку управління щодо законопроекту за р.н. 6393 “Про внесення змін до Закону України “Про вищу освіту” щодо Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти”.

У НТУ "ХПІ" завершує роботу міжнародна конференція «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я»

У Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» завершує свою роботу ювілейна XХV Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» (MicroCAD–2017).

Створено Офіс оцінювання діяльності наукових установ НАН України

17 травня 2017 року Президія Національної академії наук України під час свого засідання затвердила постанову, яка передбачає, серед іншого, створення Офісу оцінювання діяльності наукових установ НАН України.

У НФаУ відбулася ХХIV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів»

Урочисте відкриття конференції, яка пройшла 20 квітня 2017 р., розпочалося із привітання ректора НФаУ академіка НАН України В.П. Черних.

Розпочала роботу 37-а Міжнародна конференція «Електроніка та нанотехнології (ELNANO-2017)»

Сьогодні,18 квітня, в КПІ ім. Ігоря Сікорського розпочала роботу 37-а Міжнародна конференція «Електроніка та нанотехнології (ELNANO-2017)».

Міносвіти готує до ратифікації в Раді угоду про співробітництво в галузі освіти і науки з Чорногорією

До ратифікації у Верховній Раді України готується Угода про співробітництво в галузі освіти і науки між Урядами України та Чорногорії.

Чисельність молодих учених в НАН України продовжує скорочуватись, - Борис Патон

Чисельність молодих учених в Національній академії наук України продовжує скорочуватись третій рік поспіль, лише 2016 року до НАН на роботу прийшло вдвічі менше молодих вчених, аніж у 2015 році.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...