This version of the page http://www.uba.ua/ukr/offers_for_partners/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-16. The original page over time could change.
UBA

Пропозиції для партнерів

Шановні панове!

У цьому розділі  Ви можете ознайомитися з переліком партнерських програм Асоціації правників України на 2017 рік.  

Дозвольте Вам представити річну партнерську програму Асоціації правників України на 2017 рік. На її сторінках Ви довідаєтесь про різновиди партнерства, корисні привілеї та можливості для Вашої компанії та, власне, чому вигідно бути партнером АПУ.

Підтримуючи роботу Асоціації правників України у якості її партнера, Ви не тільки сприяєте реалізації цілей та завдань нашої організації, але й робите свій внесок у розвиток правничої  професії, вдосконалення законодавства, захист прав та професійних інтересів юристів та адвокатів в нашій країні. Крім того, Ви отримуєте ряд переваг та привілеїв, які надає Асоціація правників України та стверджуєте імідж своєї компанії як успішної та соціально активної.

Партнерська програма Асоціації правників України на 2017 рік

ПРОПОЗИЦІЇ ДЛЯ ПАРТНЕРІВ У РАМКАХ ЗАХОДІВ

Нижче Ви можете ознайомитися з партнерськими програмами ключових заходів Асоціації правників України протягом року.

Кожен захід є добре відомим серед юридичної спільноти нашої країни. Вже не перший рік конференції та форуми АПУ збирають провідних фахівців країни та експертів з-за кордону  для обговорення  найактуальніших питань  законодавства та практики.

Заходи АПУ є чудовою нагодою отримати велику кількість корисної інформації, обмінятися думками, познайомитися та поспілкуватися з колегами, представниками регуляторних органів, суддями та науковцями.

Підтримуючи заходи АПУ,  Ви сприяєте їх організації та проведенню за найвищими міжнародними стандартами та маєте нагоду зарекомендувати себе у якості соціально-відповідальної та у спішної компанії, що, безперечно, додасть ваги репутації Вашої компанії та ствердить її провідне місце на ринку юридичних послуг нашої країни.

ХІІІ Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні - 2017»

УВАГА! Відтепер Ви можете розміщувати рекламу на сторінках Вісника Асоціації правників України!

Партнерська пропозиція для розміщення рекламного матеріалу на сторінках офіційного видання – «Вісника Асоціації правників України»

НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Я пам’ятаю пароль