This version of the page http://www.telekritika.ua/news/2012-09-14/75041 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-14. The original page over time could change.
З «Підйому» йде Юлія Довган, бо «не виправдала очікувань творчої ради»

З «Підйому» йде Юлія Довган, бо «не виправдала очікувань творчої ради»

Її замінить Олена Мусієнко


З ранкової програми Нового каналу «Підйом» іде Юлія Довган. Про це повідомляє пре-служба Нового каналу.

 

Вже з 17 вересня в ефірі ранкового шоу з'явиться Олена Мусієнко замість Юлії Довган. «Юля, незважаючи на свої старання, не змогла виправдати очікування творчої ради, тому, Новий канал змушений розлучитися з Юлею Довган», - зазначається в повідомленні. 

Новий канал продовжує кастинги нових облич каналу. «"Підйом" прагне до ідеалу, щоб знову стати головною ранковою програмою країни. Кожен ведучий повинен відповідати концепції програми».

Олена Мусієнко готувала відео-блог про моду для «Підйому». А паралельно знімалася в пілотному випуску «Мачо не плачуть», де на неї звернула увагу творча рада каналу. Олена пройшла кілька етапів кастингу на ведучу «Підйому», брала участь у трактах оновленого «Підйому», після чого її включили до складу ведучих шоу.

 

 

Олена Мусієнко

 

Олена Мусієнко народилася 15 листопада 1990 року в Києві. У 2009 році закінчила Київський інститут музики ім. Р.М. Глієра за спеціальністю «академічний спів». Навчалася в Паризькій Вищій національній консерваторії музики і танцю. Зараз здобуває освіту на філософському факультеті Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченко. З 2006 року Олена працювала моделлю в кращих агентствах Києва, Мілана, Парижа і Нью-Йорка, брала участь в показах іменитих українських і всесвітньо відомих дизайнерів. Зараз знімається у фільмі режисера Любомира Левицького «Тіні не забутих предків».

Нагадаємо, у березні цього року «Підйом» вийшов у новому форматі з новими ведучими: Олександром Скичком, Вячеславом Соломкою та Юлією Довган.

 

Оновлений «Підйом» спочатку стартував в інтернеті 5 березня, а з 12 березня вийшов в ефірі.

 

Раніше ведучими були Роман Скрипін, Андрій Шабанов і Юлія Ковальова. До травня 2011 року проект кілька років поспіль вели Ольга Фреймут, Олександр Педан і Сергій Притула.


 «Телекритика»

Главное в разделе

Бизнес

Украинские журналисты от имени канала «Украина» сняли сюжет для Russia Today

Дуся

Ведущий Евровидения-2017 Владимир Остапчук покидает Украину

Популярное на Телекритике



Бизнес

Украинские журналисты от имени канала «Украина» сняли сюжет для Russia Today

Дуся

Ведущий Евровидения-2017 Владимир Остапчук покидает Украину

Дуся

Уже не рыжая: как менялась Слава из «НеАнгелов»

Бизнес

Шеф-редактор Ivona Елена Худенко переходит работать на сайт канала «24»