This version of the page http://te.20minut.ua/Dityam (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-14. The original page over time could change.
Новини Тернополя - 20 хвилин | Дітям
Дітям

Буде свято морозива

Читаю, бо мені це подобається

Кристина Нестлінгер «Пес іде в світ» та інші твори  

Їдуть у табір відпочинку, щоб навчитись самостійності

160 дітей пільгових категорій з усієї області поїхали на оздоровлення та відпочинок у літній табір "Збруч",...

Маленьких тернополян розважають танцями на "Галицькій дефіляді" (ВІДЕО)

Турботливі батьки привели своїх чад на танцювальний майстер-клас до парку Шевченка у суботу, 3 червня.

Тернопільських дітей запрошують на прем'єру вистави «Дюймовочка»

Прем’єру вистави за мотивами казки Г. К. Андерсена «Дюймовочка» покажуть 3-4 червня о 16.00 в УД "Перемога"...

Чому в тернопільські дитсадки насамперед беруть 3-річних дітей?

Тернополяни нарікають, що не мають змоги оформити дітей в той садок, у який вони хочуть, незважаючи на місце в електронній черзі . В управлінні освіти кажуть, що в першу чергу беруть 3-річних дітей, в чиїх батьків завершується декретна відпустка. Іншим же пропонують найближчі садки.

Дітям розкажуть про автомобільні професії

Юних тернополян та їхніх батьків запрошують 3-4 червня на екскурсію до дилерському салону та сервісу Renault для знайомства з автомобільними професіями. Вхід вільний.

На «БАМі» відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

Вуличні тренажери та спортивний майданчик відкрили на вул. Купчинського, 1. Він буде відкритий цілодобово. Тернополян просять берегти майно спільного користування.

На Театральному майдані свято для дітлахів

Виступи дитячих колективів, майстер-класи, конкурси організували з нагоди Міжнародного дня захисту дітей на Театральному майдані 1 червня.

Читатимуть японські казки і творитимуть гілку сакури

Читання японських казок «Момотаро» видавництва «А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га» та майстер-клас із виготовлення гілочки сакури відбудеться 4 червня о 16.00 у тернопільській книгарні «Є». Захід розрахований на дітей 6-10 років. Вхід вільний.

Юних тернополян запрошують на Дитячий Форум до Львова

Одна з найбільших в Україні подій для розвитку та радості дітей – Дитячий Форум відбудеться 1-4 червня у Львіському Палаці Мистецтв. Його проводять із метою показати дітям, що читання це цікаво і що для того, щоб стати справжнім творцем у будь-якій галузі (від мистецтва і до розвитку нових технологій) необхідно вміти включити уяву.

У Тернополі – «Фестиваль дитинства»

На «Фестиваль дитинства» запрошують тернопільських дітлахів та їхніх батьків 1 червня о 14.00 на Театральний майдан. Захід приурочений Міжнародному дню захисту прав дітей. Окрім розваг та ігор для малечі, підготують акцію для батьків, щоб татусі перебували більше часу зі своїми дітьми.  

Дітвора у парку Шевченка шаленіє від латиноамериканських танців (ВІДЕО)

Розважальну програму "Дитячого свята" у парку Шевченка склали виступи запальних виконавців: Роксолани Залізняк, Fitness House, Imperia Dance, Social Dance Club та багато інших у неділю, 28 травня.

"Дитяче свято": малечу тішили призами

Нагородили найрізноманітнішими подарунками дітвору на "Дитячому святі" у неділю, 28 травня. Номерки, за якими малеча була зареєстрована напередодні, оголошували і щасливчики бігли за своєю нагородою.

В Палаці кіно стартував дитячий кінофестиваль

З 26 травня до 2 червня діти та малеча мають змогу побачити кращі вітчизняні та світові анімаційні роботи "Чілдрен Кінофест". У вихідні відвідувачів фестивалю виявилось чимало.

Свіжий випуск

№ 23 від 11 червня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50