This version of the page http://www.bizreliz.com/internet/Page-46.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-14. The original page over time could change.
Інтернет | Page 46

Теле

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Теле
Зберегти
Скасувати
Відновити

Інтернет

Інтернет-канал для Dream

Укртелеком продовжує розвивати напрямок надання послуг магазинам та бутикам, розташованим у найбі

Вівторок, 30.05.2017 COMMENTS

Ринок Медія

Новий продукт BIG DATA U

У п'ятницю, 21 квітня, відбулася закрита презентація нового продукту компанії BIG DATA UA. Са

Середа, 26.04.2017 COMMENTS

Ринок телекому

"Київстар" послухався АК

АМКУ рекомендував ПрАТ «Київстар» створити окремі тарифні плани, в яких прирівняти та

Середа, 26.04.2017 COMMENTS

Технології, Тарифи

Дешевше на стаціонарні н

Абоненти національного телеком-оператора Київстар зможуть дзвонити на номери фіксованого зв'я

Середа, 26.04.2017 COMMENTS

Інтернет

Life має новий портал

Оператор мобільного зв’язку life:) повідомляє про запуск нового мобільного порталу, що надає абонентам зручний і швидкий доступ до всіх спеціалізованих порталів та сервісів оператора.

Новий мобільний портал life:) об’єднує все найкраще, що пропонує мобільний оператор в інтернеті: розваги, активацію послуг, корисні сервіси, акції, інформацію та багато іншого. Тепер абоненти life:) можуть отримати миттєвий доступ до всіх основних послуг life:) просто зі свого мобільного телефона.

Щоб зайти на новий портал, потрібно лише вписати адресу порталу http://m.life.com.ua в рядку браузера мобільного телефону, і перед вами відкриється цілий світ мобільних розваг та послуг. Любителі футболу знайдуть тут безплатний портал, присвячений Лізі чемпіонів та прийдешньому Чемпіонату Європи з футболу; шанувальники серіалів – портал серіалів, де можна подивитися свіжі серії популярних «Інтернів» та «Універу»; охочі спілкуватися в соціальних мережах матимуть змогу одразу ж налагодити й одержати доступ до мобільних версій Facebook та ВКонтакті. Крім того, на порталі можна замовити додаткові послуги, взяти участь у різноманітних акціях та отримати багато корисної інформації.

Новий мобільний портал створено для мобільних телефонів, що мають розмір екрана 176х320, а до кінця травня 2011 року буде випущено спеціальну версію порталу для смартфонів.
Трафік під час користування мобільним порталом оплачується згідно зі стандартними тарифами послуги WAP та Internet.

 

Взломали сайт Мики Ньютон!


В конце прошлой недели на официальный сайт Мики Ньютон mikanewton.com не смогли зайти ни посетители, ни менеджеры певицы. При попытке устранить причину неполадок с сайтом, выяснилось, что система умышленно взломана. Как оказалось, сайт был взломан через пятнадцать минут после того, как на нем была размещена отдельная страница «Евровидение 2012», пройдя по которой каждый посетитель может приобрести специальный значок для поддержки украинского участника на Евровидении 2012. Именно этим нововведением певица хочет финансово помочь будущему представителю.
Сразу по приезду из Германии Мика объявила, что стартует акция «Евровидение 2012»: каждый желающий может собственноручно помочь следующему участнику от Украины на конкурсе Евровидение, всего лишь купив значок. Любая собранная сумма, по словам Ньютон, сможет существенно облегчить затраты по поездке будущему представителю. «Даже если удастся собрать 1000-2000 долларов – это уже будет достижение! Ведь за эти деньги можно пошить костюм или разработать и напечатать промо-продукцию. Главное, чтобы люди откликнулись», - говорит артистка.
Однако Мика уверяет, что злоумышленникам не удастся помешать ей и ее команде воплотить эту идею в жизнь. «Взломали официальный сайт, мы сделаем рекламу акции на Фан-сайте mikanewton.pp.net.ua! С 1го июня значки поступят в продажу, а пока можно делать предварительный заказ. Все деньги будут перечислены на специальный счет, реквизиты которого мы также обнародуем. А сайт, как мне кажется, взломали по заказу людей, которые не могут смириться с тем, что мы что-то делаем и достигаем в этом успехов», - призналась Мика Ньютон.
 

Карты на платформе Android

Яндекс запустил новую версию приложения Яндекс.Карты для платформы Android. Теперь пользователи могут смотреть карты и строить маршруты в «ночном режиме» и под углом, а также включать слой с дорожными видеокамерами. Кроме того, у приложения появилась возможность «Спидометр», которая позволяет отслеживать скорость своего движения.

Бесплатно скачать новые Яндекс.Карты для Android можно в Android Market.

Также доступна обновленная версия Карт для iOS – теперь у пользователей iPhone и iPad есть возможность отмечать метками адреса и делиться ссылкой на них по почте или смс: http://clubs.ya.ru/mobilemaps/replies.xml?item_no=56426

Первое приложение Яндекс.Карты появилось в 2007 году для трех платформ – Symbian, Windows Mobile и Java. Сейчас Мобильные Яндекс.Карты  поддерживают платформы Windows Mobile, Android, Blackberry, Symbian, Java, Samsung Bada, Maemo и iPhone OS. Общая аудитория мобильного приложения превышает 2 млн человек в месяц. Сервис предоставляет карты более чем для двухсот городов России, Украины, Беларуси и Казахстана.

Яндекс - не Сусанин

Рады сообщить, что Яндекс запустил новую версию приложения Яндекс.Карты для платформы Android. Теперь пользователи могут смотреть карты и строить маршруты в «ночном режиме» и под углом, а также включать слой с дорожными видеокамерами. Кроме того, у приложения появилась возможность «Спидометр», которая позволяет отслеживать скорость своего движения.

Со вчерашнего дня также доступна обновленная версия Карт для iOS – теперь у пользователей iPhone и iPad есть возможность отмечать метками адреса и делиться ссылкой на них по почте или смс: http://clubs.ya.ru/mobilemaps/replies.xml?item_no=56426

Первое приложение Яндекс.Карты появилось в 2007 году для трех платформ – Symbian, Windows Mobile и Java. Сейчас Мобильные Яндекс.Карты  поддерживают платформы Windows Mobile, Android, Blackberry, Symbian, Java, Samsung Bada, Maemo и iPhone OS. Общая аудитория мобильного приложения превышает 2 млн человек в месяц. Сервис предоставляет карты более чем для двухсот городов России, Украины, Беларуси и Казахстана.

Інтернет-пакети "Київстар-Бізнес"

З 18 травня 2011 року «Київстар» впроваджує нові пакети даних для бізнес-клієнтів для доступу до мережі інтернет за технологією GPRS та EDGE. Унікальність пакетів в тому, що вони створені за принципом «сплачуй за інтернет тільки тоді, коли користуєшся ним».
Відтепер малі, середні та великі підприємства можуть скористатися новими вигідними пропозиціями для доступу до мережі інтернет від «Київстар» за технологією GPRS та EDGE. В нових пакетах від «Київстар Бізнес» «Необмежений день» та «10 Мб щодня» абонентна плата нараховується за добу користування Інтернетом, починаючи з 00:00 годин. Якщо клієнт не користувався послугою, абонплата не нараховується. Одночасно може бути підключений лише один пакет.
Пакет даних «10 Мб щодня» будь-який бізнес-абонент може замовити самостійно, без координатора. Для активації послуги достатньо набрати *220*10*1# та натиснути клавішу виклику на мобільному телефоні. Перевірити залишок нетарифікованих мегабайт можна набравши на телефоні комбінацію *220*10*2# та натиснув клавішу виклику.
Замовити новий пакет даних «Необмежений день» може координатор бізнес-клієнтів одним із способів: за допомогою дзвінка на номер 477, у системі самообслуговування «Мій Київстар», подавши заявку у центри обслуговування абонентів «Київстар» або за допомогою команди *220*700*1#(клавіша виклику).
Про деталі пакетів даних інтернет «10 Мб щодня» та «Необмежений день» можна дізнатися на сайті www.kyivstar.ua, за телефонами 466 (безкоштовно з номерів «Київстар») та (044) 466 0 466 (дзвінки з номерів мереж фіксованого зв’язку або мобільних телефонів інших операторів мобільного зв’язку – згідно з чинними тарифами).
«Київстар Бізнес» пропонує своїм клієнтам зручні та прості послуги для доступу до мережі інтернет.

 

Держава

  • Декларация добропорядочности
  • Енергетики відвідали Австрію
  • Подолання тоталітаризму
  • Співпраця Європарламенту і ВРУ

Соцiум

  • Звезды на дороге к сердцу
  • Бдагодійний "Пробіг під каштанами"
  • Книга про українські бренди
  • Ювілейний "Пробіг під каштанами"

 

Коментарі

Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...
Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 12.6.2017 Дні відкритих дверей у Хенкель
  • 7.6.2017 Ювілейний семінар-практикум "3 в
  • 30.5.2017 Нагородження Фаворитів успіху
  • 29.5.2017 Декларация
  • 29.5.2017 Енергомаркування
  • 17.5.2017 "Ощадбанк" полюбив
  • 17.5.2017 Компанія "Хенкель" - I
  • 17.5.2017 Пісню O.Torvald співають
  • 4.5.2017 II Енергетичний Конгрес: 30.05.2017
  • 4.5.2017 У метро з карткою і
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені