This version of the page http://nsj.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-12. The original page over time could change.
Національна школа суддів України
Національна школа суддів України
Анонси заходів

ВІДЕОБЛОГ НШСУ

 


ОГОЛОШЕННЯ


Вийшов черговий випуск фахового загальнодержавного науково-практичного та науково-методичного юридичного видання «Слово Національної школи суддів України» №4(17)2016.





СУДДІВСЬКА ОСВІТА В УКРАЇНІ:

СТАН, ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ


ЗМІ про НШСУ


Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук в ефірі програми "Інформаційний день" 5 КАНАЛУ розповів про хід судової реформи








Безкоштовна консультативна психологічна допомога суддям та працівникам апаратів судів 

Більш детальна інформація


План основних заходів Національної школи суддів України 06.06 - 09.06.2017 р.

Усі анонси
Новини установи
Синергія суддівського досвіду

9 червня 2017 року в Національній школі суддів України відбулися засідання шести робочих груп з розробки навчальних курсів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді. Масштабна робота з удосконаленням матеріалів і методик викладання націлена на створення практичних, корисних, цікавих та інтерактивних курсів для майбутніх суддів.

Розробники курсів представляють різні судові юрисдикції та інстанції. Синергія таких авторських колективів дає можливість відобразити необхідний професійний суддівський досвід в унікальних навчальних продуктах для кандидатів на посаду судді.

Співпраця Вищої ради правосуддя та Національної школи суддів України

8 червня 2017 року у Вищій раді правосуддя відбулася робоча зустріч керівництва і членів Ради з представниками Національної школи суддів України. Учасниками зустрічі від Вищої ради правосуддя були Заступник Голови Ради Вадим Беляневич, член Ради, Секретар Другої Дисциплінарної палати Тетяна Малашенкова та член Ради Наталія Волковицька. 

Як реалізуються суддями положення Кримінального процесуального кодексу України?

8 та 9 червня 2017 року у містах Запоріжжі та Дніпрі Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини спільно з Національною школою суддів України, за підтримки Проекту ПРООН “Зміцнення потенціалу Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини” проведені семінари на тему “Презентація результатів моніторингу реалізації Кримінального процесуального кодексу України, який проводився в судах м. Києва”. 

Нові навчальні підходи

8-9 червня 2017 року в місті Одесі Національна школа суддів України спільно з українсько-канадським проектом “Освіта суддів – для економічного розвитку” проводить тренінг для тренерів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді на тему “Докази та доказування у цивільному судочинстві”.


Доступність форм передачі знань і досвіду

8 червня 2017 року в Національній школі суддів України відбулися засідання робочих груп з розробки навчальних курсів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді: “Особливості розгляду справ про банкрутство” та “Особливості розгляду справ про укладення, зміну, розірвання договорів, визнання правочинів (господарських договорів) недійсними”.

Усі новини