Донецькі телевізійники зняли сюжет про волинський ліс

У рамках проекту «Схід і Захід разом» нещодавно на Волині побувала делегація журналістів з Донецької філії «НСТУ». Представники ЗМІ ознайомилися з  історичними та культурними пам’ятками, особливостями і проблемами краю. До вашої уваги пропонуємо сюжет, який відзняла Ганна Котихова у Ківерцівському та Маневицькому районах.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Городоцькі лісівники цього року «збудували» у лісах більше 600 «соціальних домівок» для перелітних птахів

Працівниками державного підприємства «Городоцьке лісове господарство»  та учнями шкільних лісництв Троянівської, Новорудської  шкіл  навесні 2017 року було виготовлено та розміщено у лісових масивах більше 600 штучних гніздівель для перелітних птахів. Їх переважно заселили шпаки, оскільки вони одними з перших прилітають ранньою весною.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Нова форма для учнів Березовичівського шкільного лісництва – подарунок від лісівників із ДП СЛАП «Любешівагроліс»

12 червня у Шацьку стартує обласний зліт учнівських лісництв. Разом із юннатами готуються до нього і лісівники Волині. Цими днями керівництво ДП «СЛАП «Любешівагроліс» пошило нову форму для своїх підшефних – членів шкільного лісництва.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Екологічну стежку у Звірівському відкрили для себе ківерцівські школярі

Такі мандрівки у волинському лісі стають все частішими. Відтоді, як поблизу Луцька було облаштовано дві екологічні стежки – у Звірівському лісництві її створили лісівники державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство», а в лісі с. Гаразджа – працівники ДП «Волинський лісовий селекційно-насінневий центр» – там майже щодня відбуваються екскурсії. Влітку – то й по кілька на день.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Олександр Кватирко вітає журналістів із професійним святом

Шановні журналісти! Надзвичайно приємно розпочати цей день зі щирих слів вітань з нагоди вашого професійного свята.

Дякуємо за вашу роботу! Дякуємо за увагу до праці волинських лісівників. За об’єктивність, професіоналізм, ваш творчий підхід до наших буденних справ.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Любомльські лісівники подарувало свято вихованцям школи-інтернату селища Головно

Міжнародний день захисту дітей на Любомльщині сяяв дитячими усмішками, майорів талантами – співами і танцями. Та, певно, найдужче з нетерпінням на це свято, як завжди чекають вихованці школи-інтернату селища Головно. Перебувають тут дітки-сироти та позбавлені батьківського піклування і щиро радіють усім гостям, які приїжджають до них. Продовжити читання→

Posted in Новини

У Держлісагентстві України шукають шляхи залучення міжнародної допомоги

 

У Державному лісовому агентстві України днями відбулася нарада за участю керівництва відомства, фахівців, а також представників міжнародних організацій та громадських структур щодо узгодження тематики та напрямків залучення міжнародної фінансової допомоги для вітчизняного лісового господарства.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Чергові факти самовільних рубок виявили працівники лісової охорони ДП «Ківерцівське ЛГ»

Сьогодні, 3 червня, близько 6 год. ранку, порушників затримали на гарячому у Рожищенському лісництві державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство». Чоловіки встигли зрізати чотири дерева породи сосна. 

Продовжити читання→

Posted in Новини

Ківерцівські лісівники у День захисту дітей відвідали вихованців дитячого будинку «Сонечко»

Завітали, звісно, з подарунками. Тими, які найбільше люблять діти, – солодощами. А ще передали продукцію консервного цеху державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство».

Продовжити читання→

Posted in Новини