This version of the page http://khoda.gov.ua/vshanuimo-zakhysnykiv-ukrainy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-09. The original page over time could change.
Вшануймо захисників України!

Вшануймо захисників України!

09.10.2015 06:31:09
14 жовтня наша країна відзначатиме День захисника України. Цього року зазначене державне свято проводиться вперше. Указом Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806 з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості встановлено це свято.05 березня 2015 року Верховна Рада України ухвалила за основу та в цілому президентський законопроект, відповідно до якого День захисника України є вихідним.

Це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, а також нагода згадати звитяги предків, які своїми ратними звершеннями здобули та відстояли нашу свободу і незалежність. Це день воїнів усіх силових відомств, добровольчих підрозділів, ветеранів та майбутніх оборонців України. Тому що захисниками України є не лише військовослужбовці, а усі громадяни, які своєю сумлінною професійною чи волонтерською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, інформаційний захист держави.

В рамках відзначення Дня захисника України 10 жовтня в столиці нашої держави за участю Президента України П.О.Порошенка відбудеться Всеукраїнський форум учасників антитерористичної операції. До участі у Форумі запрошено представників від Херсонщини. 

Організаційний відділ апарату ХОДА здійснив координацію спільних зусиль структурних підрозділів облдержадміністрації, облвійськкомату, громадських організацій учасників АТО для належної організації виїзду офіційної делегації від області для участі у Форумі.

Корисні посилання