This version of the page http://khoda.gov.ua/vitaiemo-peremozhtsiv (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-09. The original page over time could change.
Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців!

30.10.2015 09:00:44

У період з 27 по 29 жовтня 2015 року в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова (м.Київ) проходив третій тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

У Конкурсі взяли участь 50 кращих державних службовців з центральних та місцевих органів виконавчої влади, з них 25 – у номінації «Кращий керівник» та 25 – у номінації «Кращий спеціаліст».

Змагання складалися з трьох випробувань: захист творчих робіт, презентація учасників конкурсу та ділова гра. Щоб показати найкращий результат наші переможці провели велику підготовчу роботу. Боротьба була запекла, але представники апарату обласної державної адміністрації вкотре доказали високий рівень професіоналізму, ерудиції,  креативності у вирішенні складних питань – вони стали переможцем та призером третього туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».          Колісніченко Олександр Володимирович, начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату обласної державної адміністрації виборов І місце  у номінації «Кращий керівник», а Кулик Павло Миколайович, головний спеціаліст організаційного відділу апарату обласної державної адміністрації став другим у номінації «Кращий спеціаліст».

Щиро вітаємо шановних колег! Хай ця перемога та отриманий досвід буде вашим надійним порадником в усіх починаннях, а цілеспрямованість та компетентність примножать ваше натхнення для нових кар’єрних та професійних здобутків! 

Корисні посилання