This version of the page http://khoda.gov.ua/vitaiemo-nashoho-heroia (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-09. The original page over time could change.
Вітаємо нашого Героя!

Вітаємо нашого Героя!

12.10.2015 06:17:37
В рамках відзначення Дня захисника України 10 жовтня в столиці нашої держави відбувся Всеукраїнський форум учасників антитерористичної операції, в роботі якого взяла участь делегація від Херсонщини. 
У святковій залі Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України учасників Форуму привітав Президент України П.О.Порошенко. Під час виступу Глава держави зазначив, що саме силу нескорених продемонстрували українські воїни, які відстоюють незалежність та суверенітет України у війні із зовнішнім агресором.
Саме під таким гаслом – «Сила нескорених» – за кілька днів наша країна уперше відзначатиме День захисника України. Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності України, зазначив Глава держави.
 За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Президент України П.О.Порошенко урочисто вручив державну нагороду орден «За мужність» ІІІ ступеню нашому земляку, каховчанину Барандичу Володимиру Юрійовичу.
Щиро вітаємо Володимира Юрійовича з високою відзнакою та  висловлює слова глибокої вдячності всім хто захищав Україну, хто зараз на бойовому посту і майбутнім поколінням захисників!
Делегація успішно повернулася до дому, всі залишились задоволеними рівнем організації виїзду. 

Корисні посилання