This version of the page http://khoda.gov.ua/trymaiemo-ruku-na-pulsi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-09. The original page over time could change.
Тримаємо «руку на пульсі»

Тримаємо «руку на пульсі»

31.08.2015 11:38:29
Сьогодні, 31 серпня, відбулося ознайомлення працівників організаційного відділу апарату обласної державної адміністрації із щотижневим оглядом матеріалів місцевої і центральної преси. 

Даний захід у оргвідділі традиційно проходить щопонеділка і ставить за мету вивчення та аналіз публікацій в друкованих й електронних засобах масової інформації, що стосуються роботи органів виконавчої влади, питань життєдіяльності регіону, подій громадського і політичного життя області й держави. 
 
Відбувся конструктивний діалог, під час якого кожен працівник відділу висловив свою точку зору. Особливої уваги було приділено питанням запропонованих змін до Основного Закону країни, подій на сході держави, а також підготовки до проведення місцевих виборів. Окремо обговорили події, що відбувалися в районах та містах Херсонщини і були висвітлені у місцевих ЗМІ. Такі форми роботи дають змогу працівникам відділу обмінюватись інформацією про події із закріплених районів та міст, прогнозувати можливі наслідки й варіанти розгортання їх у подальшому, а головне, як кажуть «тримати руку на пульсі» соціального, економічного і політичного життя суспільства.
 

Корисні посилання