This version of the page http://khoda.gov.ua/stan-patronatnim-vihovatelem (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-09. The original page over time could change.
Стань патронатним вихователем

Стань патронатним вихователем

24.02.2017 07:37:26

14 лютого 2017 року спеціалістами Олешківського районного центру соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді було проведено акції в центрі міста Олешки, під назвою «Стань патронатним вихователем». Метою заходу було надання детальної інформації про форми,методи та цілі патронатних вихователів.

Сімейний патронат – це професійна комплексна послуга,що передбачає:тимчасовий догляд і виховання дитини,яка опинилася в складних життєвих обставинах,потребує захисту,у сім’ї патронатних вихователів,та одночасне надання фахівцями соціальної сфери інтенсивних підтримуючих послуг сім’ї дитини для відновлення її здорового функціонування.

Розповсюджено буклети з інформацією яка корисна для кожної людини котра не байдужа до життя дітей які опинилися в складних життєвих обставинах.
       
Запрошуємо всіх бажаючих, які не байдужі до життя дітей що опинилися в складних життєвих обставинах, до Олешківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дізнатися більше про сімейний патронат.
       
Чекаємо Вас за адресою: м.Олешки, вул.Пароходна (Енгельса), 43.

Корисні посилання