This version of the page http://khoda.gov.ua/sila-vid-xliba-xlib-vid-zemli (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-09. The original page over time could change.
«Сила від хліба, хліб від землі»

«Сила від хліба, хліб від землі»

17.11.2016 15:49:15

Сьогодні, 17 листопада 2016 року, Обласний академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Куліша урочисто зустрів працівників сільського господарства, які нагороджувалися Почесними грамотами та Подяками голови обласної державної адміністрації з нагоди їх професійного свята. Вітання відбувалися за участю першого заступника голови обласної державної адміністрації Січової Валентини Іванівни, яка висловила велику вдячність за сумлінну та неоціненну працю представників сільського господарства.

Низьким уклоном Валентина Іванівна завдячила працівникам сільськогосподарської сфери за те, що вкладають душу в свою роботу й плекають рідну землю. А також зазначила, що «з хліба починається все» і що зусилля кожного з працівників є вагомим внеском в родючість нашої землі та процвітання рідної України.

Нагороджувалися представники районних сільськогосподарських угідь, а саме Каховського, Білозерського, Великоолександрівського, Генічеського та Скадовського районів.

 

Корисні посилання