This version of the page http://khoda.gov.ua/novi-rady-pochynaiut-robotu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-09. The original page over time could change.
Нові ради починають роботу!

Нові ради починають роботу!

05.11.2015 12:39:14

Відгомоніли «баталії» чергових місцевих виборів. Виборчі комісії підвели підсумки волевиявлення українців. І вже час ставати до роботи «новоспеченим» народним обранцям. 
Законодавство України встановило, що територіальна виборча комісія скликає перше пленарне засідання відповідної ради на якому оголошує результати виборів (частина дванадцята статті 85, частина дванадцята статті 86 Закону України «Про місцеві вибори»). 
Відповідно до інформації з районів та міст області, що надходить до організаційного відділу апарату ХОДА, вже на цьому робочому тижні низка районних рад розпочне свою роботу у новому складі.
В умовах «перезавантаження» влади в Україні, коли відбувається процес перерозподілу функцій та повноважень від центрального управління на міста, місцеві громади повинні стати джерелом влади, які самі будуть вирішувати питання життєзабезпечення, збирати податки і розподіляти бюджети. А, головне – весь тягар відповідальності лягає на плечі місцевим радам.
Тож побажаємо їм плідної праці, виважених та продуманих рішень.

Корисні посилання