This version of the page http://khoda.gov.ua/sviato-pershoho-dzvonyka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-08. The original page over time could change.
Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника

01.09.2015 09:19:05

Керівник апарату обласної державної адміністрації Володимир Клюцевський сьогодні взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня знань у гімназії № 6 Херсонської міської ради. 

 У своїй промові до учнів та вчителів В.Клюцевський зазначив, що наша країна сьогодні проходить не простий етап розвитку, тому від рівня знань та умінь підростаючого покоління залежить наше майбутнє. “Обравши європейський шлях розвитку, ми повинні покращувати як умови навчання дітей, так і поглиблювати їх знання, особливо з іноземних мов, на яких спеціалізується гімназія. А першокласники повинні гордитися тим, що у ході конкурсного відбору вибороли право навчатися в цій гімназії” – зазначив гість заходу.

Цього року до першого класу гімназії № 6 пішло 113 учнів. У закладі навчається більше 860 учнів, що на 60 більше, ніж у минулому навчальному році.

Корисні посилання