This version of the page http://khoda.gov.ua/nashi-na-oblasnomu-telebachenni (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-08. The original page over time could change.
«Наші» на обласному телебаченні

«Наші» на обласному телебаченні

03.11.2015 08:11:13

Сьогодні, 03 листопада 2015 року, о 07:00 в інформаційно-музичній програмі «Ранок на «Скіфії», що виходить на обласному телебаченні, взяли участь переможці ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» Колісніченко О.В. та Кулик П.О. 
Гості відповіли на запитання ведучих програми, поділилися своїми враженнями і емоціями, які пережили під час проведення конкурсу, розповіли про свої плани на майбутнє.
Нагадаємо, що вперше за всю історію проведення фіналу Конкурсу, призові міста вибороли представники одного регіону: І місце у номінації «Кращий керівник» – Колісніченко О.В. та ІІ місце у номінації «Кращий спеціаліст» – Кулик П.О.
Участь у Конкурсі сприяє саморозвитку особистості, поглибленню знань, удосконаленню вмінь і навичок, дозволяє на практиці застосувати весь арсенал досвіду та набути нового. 
Працівники організаційного відділу апарату ХОДА ще раз щиро вітає переможців, тим паче, що Кулик П.О. наш колега.
 

Корисні посилання