Протягом трьох років ICC Ukraine відкриває міжнародні центри ділового співробітництва  у країнах Перської затоки. У провідних країнах регіону — ОАЕ, Саудівська Аравія, Кувейт, Катар – ICC Ukraine системно представляє можливості та інтереси українських експортерів.

У червні цього року було відкрито новий офіс ICC Ukraine у Дубаї (ОАЕ), який буде виконувати функцію головного офісу у регіоні і консолідувати двосторонні потреби бізнесу. У жовтні планується відкриття міжнародного центру ділового співробітництва ICC Ukraine у Катарі.

Міжнародні центри ділового співробітництва ICC Ukraine вивчають місцевий ринок, визначають та аналізують його потреби. Одночасно відбувається налагодження ефективної комунікації та організація оптимальної логістики для здійснення експортних операцій.

Експортер отримує дієву системну допомогу та весь комплекс послуг із супроводу його експорту у регіоні.

Керівник міжнародного центру ділового співробітництва ICC Ukraine в місті Дубай — Юрій Сидоров

Для отримання додаткової інформації звертатись до радників Президента ICC Ukraine — Перепелкіна Ігоря Георгійовича (т. 095-282-74-22, e-mail: polsaudicoc@outlook.com) та Беженара Дмитра Івановича (т. 044 227 58 04, 050 328 36 66, e-mail: info@yudexgroup.com).