This version of the page http://freehost.com.ua/ukr/partner/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-05. The original page over time could change.
Краща партнерська програма від хостинг компанії FreeHost
УА РУ
  • База знань
  • /
  • Блог
  • /
+380 (44) 364 05 71

Заробляйте 15% від кожного клієнта
Ставайте партнером FREEhost.UA

  • Безкоштовний старт

    Взяти участь в партнерській програмі може кожен бажаючий, навіть не обов'язково мати свій сайт. Заповніть реєстраційну форму і Ви вже в справі!

  • Необмежений прибуток

    За кожного приведеного клієнта ми платимо Вам 15% вартості його замовлення. Заробіток залежить тільки від Вас, немає ніяких обмежень по сумі винагороди, яку ви можете отримати.

  • Гнучкість використання

    Залучайте покупців будь-яким зручним способом. Можете розмістити банер або посилання на своєму сайті, опублікувати посилання на форумі або в улюбленій соц. мережі, а можете просто дати його знайомому.

Більше 100 000 грн. винагород
виплачено за минулий рік

Як це працює?

Партнерська програма FREEhost.UA дозволяє Вам отримувати додатковий прибуток від Вашого web-проекту, розмістивши на ньому посилання або банер на наш сайт. За кожне доменне ім'я, клієнта по хостингу або оренду серверу Ви отримуєте грошову винагороду.

Надсилайте нам клієнтів, а ми зробимо все інше.

Прозорість, основа довіри!

Ми інтегрували партнерську програму в свій сайт. Завдяки цьому, Ви зможете бачити кількість переходів по партнерському посиланню, кількість зроблених замовлень і їх суму, а також кількість зроблених оплат.

Залишилися питання? Ми відповімо Вам на них.

  • Який принцип роботи партнерської програми?

    Вашому сайту привласнюється унікальний номер. Коли користувач переходить до нас на сайт, ми визначаємо номер сайту, з якого був здійснений перехід і заносимо його в куки користувача.

    Партнерська кука ставиться на 6 місяців (інші програми ставлять куку на строк від 1 сеансу до 3х місяців).

    Для відстеження всіх дій користувача на нашому сайті у Вашому розпорядженні є web-інтерфейс, який дає можливість стежити за всіма переміщеннями користувачів які прийшли з Вашого сайту.

  • Як відбувається виплата?

    Виплата коштів за партнерською програмою здійснюється на вимогу партнера, протягом 5 робочих днів з моменту подачі заявки. Мінімальна сума, виплати 150 грн.

  • У мене немає сайту, чи можу я бути учасником реферальной програми?

    Не обов'язково мати сайт, для того, щоб брати участь у реферальній програмі. Ви можете опублікувати партнерське посилання в соц. мережі, розмістити його на форумі або просто надіслати другу по електронній пошті. Все залежить тільки від Вас.

  • Банери, які Ви пропонуєте, не підходять за стилем для мого сайту, чи можу я зробити свій?

    Ми нічого не маємо проти, якщо Ви зробите свій власний банер, і з його допомогою будете рекламувати наші послуги. Головне, щоб при його розміщенні, Ви не забули скористатися партнерським посиланням для переходу на наш сайт.

Дякуємо, що обираєте FREEhost.UA